Πρόσκληση για Σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων»

O ΟΑΣΠ και οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας  σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ Στερεάς και το ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης οργανώνουν  σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων», την Παρασκευή στις 21/02/2020 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου (Λεωνίδου 11, 1ος όροφος) στη Λαμία.

Το σεμινάριο  έχει σκοπό τη  μείωση των επιπτώσεων των σεισμών στη σχολική κοινότητα, και την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας που πρέπει να λάβουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από έναν σεισμό.

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς είναι καθοριστικής σημασίας στην εκπαιδευτική κοινότητα γι αυτό κρίνουμε απαραίτητη τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση των εκπαιδευτικών μας.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στους  Διευθυντές των Σχολείων και στους  Εκπαιδευτικούς που είναι υπεύθυνοι για τη Σύνταξη Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό του ΟΑΣΠ σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

Όσοι εκπαιδευτικοί πρόκειται να μετακινηθούν προκειμένου να συμμετάσχουν στο σεμινάριο,  θα πρέπει να αποστείλουν την συνημμένη αίτηση έως τις 10 Φεβρουαρίου στο fax 22313-52844 προκειμένου να εκδοθεί έγκριση μετακίνησης από τη ΔΔΕ  (χωρίς δαπάνη για το δημόσιο)

Πρόγραμμα oasp
ΣEM ΟΑΣΠ

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε