Επίσκεψη της Διευθύντριας στα Σχολεία της Αταλάντης

Σταθμός ευχάριστων εκπλήξεων και συναισθηματικών αναμνήσεων από τα πρώτα διδακτικά της χρόνια, αποτέλεσε η επίσκεψη της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο -ΓΕΛ Αταλάντης και στο ΕΠΑΛ Αταλάντης. Η Διευθύντρια κ. Δήμητρα Τσιάκα μαζί με την κ. Αικατερίνη Καλογήρου ξεναγήθηκαν με ένα πολύ φιλόξενο και ζεστό τρόπο στα συγκεκριμένα σχολεία.
Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές με την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μαρία Τζανακάκη, οι οποίοι με την επιβλητική παρουσία τους έδωσαν υπόσχεση για βελτίωση του σχολικού χώρου. Ένιωσαν όλοι από κοντά την ψυχική και παιδευτική δύναμη που διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί, που μεταγγίζουν αξίες, αρχές και υγιή πρότυπα στο σχολείο αποβλέποντας στη διάπλαση ατόμων με ήθος και αρετές, υπευθυνότητα, αυτοπειθαρχία, ανθρωπιά.
Τα συγκεκριμένα σχολεία έχουν μεταβιβάσει για πολλά χρόνια την πνευματική και πολιτιστική κληρονομία στις νέες γενιές και έχουν ενδυναμώσει την ιστορία στους νέους του τόπου. Περίτρανη απόδειξη η θετικότατη εντύπωση που έκανε στη Διευθύντρια η πλούσια Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου, κληροδότημα του «Κ.Χ. Μύρη», του μεγάλου διαμετρήματος επιστήμονα, επίτιμου διδάκτορα, φιλόλογου, λογοτέχνη και κριτικού του Θεάτρου, και πάνω από όλα συμπατριώτη μας, του καθηγητού Κώστα Γεωργουσόπουλου.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε