Τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 στους ενήλικες και στις ηλικίες 12-17

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας,

Όπως γνωρίζετε, η αυτοδιοίκηση, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του νέου κορωνοϊού COVID19 και καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να εξακολουθήσει να είναι δίπλα στους πολίτες και να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας. Ως αιρετοί της πρώτης γραμμής θεωρούμε χρέος και καθήκον μας να βοηθούμε τους συμπολίτες μας και να στεκόμαστε στο πλευρό των τοπικών μας κοινωνιών.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να υλοποιούμε δράσεις για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, όπως απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους, απολυμάνσεις σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες,  στις οποίες εντοπίζονται κρούσματα, ενημερωτικές ημερίδες, αλλά παράλληλα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους μόνους ή ηλικιωμένους που νοσούν κι έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Βρισκόμαστε επίσης σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τη διοργάνωση μαζικών δωρεάν δειγματοληψιών και την ενεργοποίηση κινητών μονάδων εμβολιασμού.

Στο πλαίσιο της γενικότερης συνδρομής της αυτοδιοίκησης στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και την επιστροφή μας στην κανονικότητα, η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 στους ενήλικες και στις ηλικίες 12-17», την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13: 30.

Η εκδήλωση πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του λοιμωξιολόγου, Ομότιμου Καθηγητή Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μέλους της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Συρογιαννόπουλου και θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό και τα οφέλη του καθώς επίσης και στην παροχή επιστημονικών απαντήσεων στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, ήτοι τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τους γονείς και κηδεμόνες, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, κ.α..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης είναι:

https://us06web.zoom.us/j/86337430950?pwd=WDM3cnFENDRBRzhFcDR1Q09jUlRTQT09

Μπορείτε να συνδεθείτε πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο. Ο κωδικός (password) ο οποίος θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε είναι ο 468792. Η σύνδεση θα είναι δυνατή δεκαπέντε λεπτά πριν την εκδήλωση και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής.

Για τη διευκόλυνση της συζήτησης παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής του ερωτήματός σας, έως την Τρίτη 9/11 στο email: info@pedstereas.gr . Όλα τα ερωτήματα που θα συλλέγουν και θα αφορούν στην παροχή επιστημονικών απαντήσεων σχετικά με τον εμβολιασμό, θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πεπερασμένος (100 άτομα), αλλά και στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, χωρίς τη δυνατότητα ζωντανής παρέμβασης, θα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω του καναλιού μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCD4Hd5zk6u5g5wbpvN1TQ/videos?view=57 ή εναλλακτικά πατώντας στον σύνδεσμο: https://youtu.be/7w50YoYnlsA .

Αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες,

Όπως ανέφερα και παραπάνω, στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη ενημέρωση όλων μας, από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη δράση, όπως και καμία άλλη δράση της Π.Ε.Δ. και των Δήμων, δεν έχει ως στόχο την επιβολή μιας γνώμης ή τη δημιουργία πόλωσης. Η πανδημία του COVID19 άλλωστε, είναι ένας «εχθρός» που μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο αν είμαστε ενωμένοι και καλά ενημερωμένοι. Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι με τη δική σας συμμετοχή, τις εύλογες απορίες σας και τις επιστημονικές απαντήσεις του ειδικού γιατρού, η τηλεδιάσκεψη – εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 θα είναι άκρως ωφέλιμη για να πάρουμε τις αποφάσεις μας τόσο για εμάς όσο και τα παιδιά μας.

O Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

το έγγραφο

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε