Καλό ταξίδι Δημήτρη…

Ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Έφυγε από κοντά μας ο πρώην πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε. Δ. Γεώργας. Υπήρξε πολίτης συνετός που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ήθος την Εκπαίδευση και αγωνίστηκε με σθένος για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της. Μαχητής  και έντιμος συνδικαλιστής επιβραβεύτηκε από τους/ τις  συναδέλφους και κατέκτησε επάξια θέσεις μάχης στην Ομοσπονδία μας.

Η Ο.Λ.Μ.Ε. αποχαιρετά τον πάντα χαμογελαστό Δημήτρη που με την ευγενική παρουσία του κατέγραψε τη θετική προσφορά του στην ιστορική της πορεία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

  Ας είναι ούριος ο άνεμος στο ταξίδι του προς το επέκεινα.

Θ. Τσούχλος

Πρόεδρος Ο.Λ.Μ.Ε. 

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας 

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας εκφράζει την βαθειά της θλίψη για την απροσδόκητη απώλεια του προσφιλούς συναδέλφου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑ.

 Ο Δημήτρης Γεώργας ιστορικό μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών Φθιώτιδας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της. Υπηρέτησε την Δευτ/θμια εκπαίδευση ως καθηγητής φυσικής και ήταν συνδικαλιστής του πρωτοβάθμιου οργάνου του νομού μας (ΕΛΜΕ Φθιώτιδας) από όλες τις θέσεις ευθύνης. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου της εκ/σης – ΟΛΜΕ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος για όσους τον γνώρισαν. Ως καθηγητής και ως συνδικαλιστής του κλάδου ήταν ένας τίμιος αγωνιστής, συνετός, ανιδιοτελής και ήπιος διεκδικητής των θέσεων του κλάδου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

      ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε