ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2021-22

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Αγωγής, Πολιτιστικών Θεμάτων)

Με την ολοκλήρωση  των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων στα σχολεία του Νομού, στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων στην σχολική κοινότητα, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου για την Αειφορία και η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, προτίθενται  να οργανώσουν διαδικτυακή παρουσίαση των προγραμμάτων, την Τετάρτη  25 Μαΐου, στις 10.00  π. μ

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι μαθητικές ομάδες των Γυμνασίων  της ΔΔΕ Φθιώτιδας.

Σύνδεσμος συμμετοχής:  https://minedu-secondary2.webex.com/meet/ppapagiann/

Οι μαθητικές ομάδες μπορούν  θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με χρονική διάρκεια 10 λεπτών η κάθε μια, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως οι ομάδες μαθητών/τριών από τα σχολεία τους.

Θερμή παράκληση, τα σχολεία να είναι συνδεδεμένα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης γιατί ο σκοπός της  είναι η διάχυση, η ανταλλαγή και εμπλουτισμός ιδεών και μεθόδων υλοποίησης.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές/τριες  που δήλωσαν συμμετοχή στην ημερίδα.

Για τα προγράμματα που αποδεδειγμένα ολοκληρώθηκαν για το τρέχον σχολικό έτος 2021-22, θα χορηγηθεί Βεβαίωση Υλοποίησης προγράμματος από την Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΔΔΕ Φθιώτιδας.

Η Διευθύντρια

Δήμητρα Τσιάκα

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε