Εξετάσεις για το ΚΠΓ στο Ν. Φθιώτιδα

ΥΠΑΙΘ
Δ.Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠγ)
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑÏΟΥ 2022
25/05/2022
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδων Α και Β για τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας (Ταχ. Δ/νση: Σπύρου Μουστακλή 6 Αφανός, Λαμία ΤΚ. 35131 – Tηλέφωνο: 22310 21337 http://3lyk-lamias.fth.sch.gr/wpr/ ).
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να προσέλθουν στο Εξεταστικό Κέντρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των γραπτών και προφορικών εξετάσεων με την αστυνομική τους ταυτότητα, ή το διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας καθώς και με το Δελτίο Εξεταζομένου.
Η είσοδος σε όλους τους χώρους του Εξεταστικού Κέντρου επιτρέπεται μόνο για τους υποψήφιους/ιες.
Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική όπως και η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID-19.
Οι ακριβείς ώρες εξέτασης για τα ζεύγη των υποψηφίων στα προφορικά (Ενότητα 4) πρόκειται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Φθιώτιδας, καθώς και στο Εξεταστικό Κέντρο (3ο ΓΕΛ Λαμίας), την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, μετά τις 11:30 π.μ.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Από την Επιτροπή του Ε.Κ.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε