Εκδήλωση στο Αστεροσχολείο για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας, η Δ.Δ.Ε. και η Δ.Π.Ε. Φθιώτιδας, με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς 2021-22, προσκαλούν τους/τις Σ.Ε.Ε, του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας και το προσωπικό όλων των παραπάνω Διευθύνσεων, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, σε εκδήλωση γνωριμίας και ενημέρωσης για το Αστεροσχολείο της Υπάτης (που αποτελεί και παράρτημα του Ε.Κ.Φ.Ε. Φθιώτιδας).

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Αστεροσχολείου Υπάτης στις 20:00 και θα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του Αστεροσχολείου, ενημέρωση για τη λειτουργία του και παρουσίαση θεμάτων με θέμα την αστρονομία.

Για όσους/ες το επιθυμούν Θα ακολουθήσει δείπνο. Για τον χώρο και το κόστος συμμετοχής στο δείπνο θα ενημερωθείτε τις επόμενες ημέρες. 
(Εκτιμώμενο κόστος, περίπου 15 Ευρώ ανά ἀτομο, χωρίς ποτά)

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, έως την Παρασκευή 24-6 στις 11:πμ, για το πλήθος των ατόμων της υπηρεσίας σας που προτίθενται να παραστούν στην εκδήλωση και το πλήθος των ατόμων της υπηρεσίας σας που θα παραμείνουν στο δείπνο, ώστε να οργανώσουμε όσα απαιτούνται.”

Πανταζής Γεώργιος
Δρ. Φυσικός (ΠΕ04.01)
Αναπληρωτής Οργανωτικός Συντονιστής
ΠΕ.Κ.Ε.Σ Στερεάς Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε