Βράβευση μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λαμίας

Βράβευση μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Λαμίας

στον Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Τομέα Νεότητας

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ανακοινώνει ακόμη μία διάκριση της σχολικής μας κοινότητας σε διαγωνισμό. Πρόκειται για τη βράβευση μαθητών της Β΄ τάξης του Γυμνασίου του Σχολείου μας στον Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «Ο εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια».

Συγκεκριμένα, βραβεύονται οι μαθητές της Β΄ τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου μας: Αλταουάλ Μοχιέμπ (Γεώργιος), Βελαώρας Φώτιος, Καραμίντζος Μιχαήλ, Ταρλαντάς Εμμανουήλ, Τσώνος Σωτήριος και Χριστόπουλος Νικόλαος. Τα παιδιά, με την καθοριστική καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού του Σχολείου μας στο μάθημα «Βυζαντινή Εικονογραφία» κ. Ζωής Καραμαλίγκα, φιλοτέχνησαν ομαδικά έναν εξαιρετικό πίνακα ζωγραφικής, αναδεικνύοντας δημιουργικά, με το έργο τους αυτό, την αξία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του μαθητικού διαγωνισμού 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή «Ο εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια – φαντασία να υπάρχει», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30 – 20:30 στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.   

Συγχαίρουμε ολοκαρδίως όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας πάντα να αγωνίζονται με θάρρος, αποφασιστικότητα και ήθος για κατά Θεόν προκοπή και επίτευξη των στόχων τους, έχοντας τις μεσιτείες των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και κραταιών προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και της εκατόχρονης Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας!

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε