ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ 2022

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον καθένα και στην καθεμιά μας για την βαρύνουσα  σημασία  του λειτουργήματός μας. Οι  εκπαιδευτικοί εργαζόμαστε και υπηρετούμε το πιο ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας μας, τα παιδιά και τους εφήβους, τους μαθητές μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και μεριμνούμε για την καλλιέργεια του σεβασμού, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, της αγάπης και όλων των αρετών ως εξαίρετα κι απαραίτητα εφόδια για τη δια βίου πρόοδο και θετική πορεία των μαθητών μας, των παιδιών μας.

Στο δύσκολο, πολύτροπο και περισπούδαστο έργο μας προστίθενται  οι αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες της εποχής μας. Με την εγρήγορση, την ετοιμότητά μας και κυρίως την ειλικρινή επιθυμία μας για προσφορά καταφέρνουμε  και προχωράμε με επιτυχία στο δρόμο της μόρφωσης, της διαπαιδαγώγησης και της ενίσχυσης των παιδιών μας για τη  δημιουργία προσωπικοτήτων και χαρακτήρων, που θα μας οδηγήσουν σ΄ ένα καλύτερο κόσμο.

Η αγάπη κι ο σεβασμός στον άνθρωπο, το αίσθημα της ευθύνης μας, η τήρηση της νομιμότητας, ο ενθουσιασμός για το λειτούργημά μας αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για την επίτευξη του έργου μας. Με τη Χάρη του Θεού και τη συνδρομή της Πολιτείας μας θα πετύχουμε.

Καλή Δύναμη!!!

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΠΑΛΙΩΡΑΣ

Δρ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Το μήνυμα σε μορφή pdf

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε