Απονομή «Μουστάκειων» Βραβείων στους αριστούχους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Λαμίας

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, παραμονή της Εθνικής Επετείου, κατά την τέλεση της καθιερωμένης σχολικής γιορτής πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο Λαμίας η απονομή των «Μουστάκειων Βραβείων» στους αριστούχους μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, κατά τη σχολική χρονιά 2021-2022.
Κατά την τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας παρέδωσε τη σημαία στη σημαιοφόρο του σχολείου. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των βραβείων αρχικά από το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο και τον αρμόδιο για τα κληροδοτήματα Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μπεσλεμέ. Βραβεία επίσης απένειμαν οι βουλευτές Φθιώτιδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, κ. Θέμης Χειμάρας και κ. Γιάννης Σαρακιώτης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αικατερίνη Καλογήρου και ο Αναπληρωτής Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Γεώργιος Πανταζής.
Σημειώνουμε ότι στους αριστούχους μαθητές και των τριών τάξεων κατατίθενται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα των Μουστάκειων βραβείων, σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος Κ. Μουστάκα.
Ο Διευθυντής Δ.Ε. Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω προγραμματισμένης συνάντησης του Erasmus+ στην Άγκυρα, συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εύχεται ολόψυχα καλή πρόοδο.

 

  

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε