Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022 του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας και του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή με συμμετοχή μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών των δύο συστεγαζόμενων σχολείων, του Γυμνασίου Λιανοκλαδίου και του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας. Η γιορτή περιελάμβανε τη θεατρική παράσταση «Ο Σκρουτζ …πάει Λιανοκλάδι» μια διασκευή του έργου του Κάρολου Ντίκενς “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”, στην οποία τους ήρωες του έργου υποδύονταν παιδιά των δύο σχολείων και εκπαιδευτικοί.
Τη σχολική γιορτή λάμπρυναν με την παρουσία τους πλήθος εκλεκτών καλεσμένων. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Αναστασίου και κ. Παναγιώτης Φώσκολος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Π.Ε. και Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας κ. Βασιλική Αλβέρτη, ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ κ. Χρήστος Μαρκαντώνης, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Δέσποινα Μαυροβουνιώτη και πολλοί άλλοι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Καραΐσκο για την ηχητική κάλυψη της γιορτής όπως και τον Αντιδήμαρχο κ. Μουστάκα για την καθαριότητα των εξωτερικών και των αύλειων χώρων των δύο σχολείων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης κ. Ορφανό για την παραχώρηση του βεστιαρίου του θεάτρου αλλά και στις εταιρείες Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Μασούτης Α.Ε. και LIDL HELLAS για την ευγενική χορηγία τους σε κεράσματα και λοιπά προϊόντα. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων και τον Σύλλογο Γυναικών Λιανοκλαδίου για την πολύτιμη αρωγή τους.
Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Η κλασσική ιστορία του φιλάργυρου Σκρούτζ και τα διαχρονικά μηνύματα από τα οποία διαπνέεται , τα σκηνικά και τα κοστούμια εποχής αλλά και η εξαιρετική μουσική επιμέλεια και τα παραδοσιακά κάλαντα των παιδιών, ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος δεν έλειψαν τα παραδοσιακά κεράσματα αλλά και ο Secret Santa όπου όλα τα παιδιά αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα. Ευχή όλων είναι οι φετινές γιορτές να μας χαρίσουν υγεία, να μας εμπνεύσουν αισθήματα αγάπης, ειρήνης, γαλήνης, ψυχικής ανάτασης. Να αποτελέσουν επιπλέον και ορόσημο ειρήνης, ευημερίας και προόδου.
#ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας & Γυμνάσιο Λιανοκλαδίου #Η ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ#

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε