1η Ανακοίνωση 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΥΒΡΙΔΙΚΟ), Λάρισα 20-22 Οκτωβρίου 2023

Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, ΤΕΦΑΑ), το Ε.Κ.Π.Α. (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Θρησκειολογίας, Εργαστήριο Παιδαγωγικής Έρευνας και Εφαρμογών, Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού της Θρησκευτικής Αγωγής), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Τμήμα Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας) το:

9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΥΒΡΙΔΙΚΟ) – Λάρισα 20-22 Οκτωβρίου 2023

Δικτυακός τόπος: synedrio.eepek.grwww.eepek.gr,

Επικοινωνία:  synedrio@eepek.gr

  • Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικώντης Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισα, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και του Συλλόγου καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.
  • Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Στο 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας οι επίσημες γλώσσες υποβολής εργασιών θα είναι είτε η Ελληνική είτε η Αγγλική. Όλες οι εργασίες υποβάλλονται προς τυφλή κρίση από τουλάχιστον 2 κριτές.

Επίσης: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες.

Οδηγίες και πρότυπα εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:

  • eepek.gr –> μενού ‘Εισηγητές’ ή
  • eepek.gr –> μενού ‘Συνέδρια’ –>’9o Συνέδριο (2023)’ –> μενού ‘Εισηγητές’.

Η διαδικασία υποβολής εργασιών θα αρχίσει την 30η Μαρτίου 2023 (θα υπάρξει σχετική 2η ανακοίνωση), αλλά μπορείτε άμεσα να αρχίσετε να μορφοποιείτε το άρθρο σας σύμφωνα με τα πρότυπα που υπάρχουν στην ιστοσελίδαhttps://synedrio.eepek.gr/el/eisigites/protypa 

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ), Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Λάρισα (Περιφερειακή οδός).

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού I.J.E.I. (International Journal of Educational Innovation) στην Ελληνική ή Αγγλική.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην 1η ανακοίνωση: https://synedrio.eepek.gr/el/anakoinoseis

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε