4 Απριλίου Ημερίδα για την Διαχείριση του Σεισμικού κινδύνου στα Σχολεία, με τον ΟΑΣΠ

Θέμα: Ημερίδα για την Διαχείριση του Σεισμικού κινδύνου στα Σχολεία, με τον ΟΑΣΠ.

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση από άποψη σεισμικότητας στην Ευρώπη και την έκτη σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μείωση των επιπτώσεων των σεισμών στη σχολική κοινότητα, μπορεί να επιτευχθεί με την πρόληψη που είναι καθοριστικής σημασίας, γιατί έχει σαν στόχο την ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές/τριες, με τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευσή τους.
Στο πλαίσιο της πρόληψης των επιπτώσεων των σεισμών στα σχολεία, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας και την Α/θμια Εκπαίδευση, οργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση του Σεισμικού κινδύνου στα σχολεία», για τους Διευθυντές/ντριες των Σχολείων του Νομού, καθώς και των εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για τη σύνταξη του Σχολικού Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης.
Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει στις 4 Απριλίου 2023, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 11, 2ος όροφος, κατά τις ώρες 9:30-12:00.
Οι συμμετέχοντες/ουσες θα παραλάβουν έντυπο υλικό του ΟΑΣΠ καθώς και Βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε