Eπικοινωνία Συμβούλου Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 με τους θεολόγους εκπ/κούς Σχολικών Μονάδων των ΔΔΕ Φθιώτιδος, Καρδίτσας και Ανατ. Αττικής

Το σχετικό έγγραφο

Αξιότιμοι/-ες κ.κ. συνάδελφοι/-ισσες, Χριστός Ανέστη!

Σας γνωρίζουμε ότι βάσει των ανωτέρω σχετικών έχουμε αναλάβει από 7ης Απριλίου 2023 καθήκοντα Συμβούλου Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων με έδρα στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΔΔΕ) Ν. Φθιώτιδος, στην πόλη της Λαμίας, και αρμοδιότητα επιστημονικής ευθύνης για τους/τις συναδέλφους/-ισσες κλ. ΠΕ01 Θεολόγων των ΔΔΕ Φθιώτιδος, Καρδίτσας και Ανατολικής Αττικής.

Για μια πρώτη γνωριμία μπορείτε να επισκεφθείτε τα ιστολόγιά μου:

► “Χάρης Ἀνδρεόπουλος, Σύμβουλος Ἐκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 Θεολόγων Ν. Φθιώτιδος-Καρδίτσας-Ἀνατ. Ἀττικῆς”: https://blogs.sch.gr/xandreo

► “Θεολόγοι Κεντρικής Ελλάδας”: https://thriskeftikaedu.blogspot.com

και το χώρο κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook (F/B): Θεολόγοι Κεντρικής Ελλάδας (κάνοντας, αν επιθυμείτε, τη σχετική εγγραφή).

Για επικοινωνία μαζί μου μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων μπορείτε να χρησιμοποιείτε πέραν του υπηρεσιακού e-mail της ΔΔΕ Φθιώτιδος mail@dide.fth.sch.gr (γράφοντας στο μήνυμά σας «Υπ’ όψη Συμβούλου Εκπ/σης Θεολόγων Φθιώτιδος» και το προσωπικό μου e-mail: xandreo@sch.gr επικοινωνώντας μαζί μου για οποιοδήποτε υπηρεσιακό / παιδαγωγικό θέμα σας απασχολεί.

Έχοντας ως αποστολή την επιστημονική και παιδαγωγική υποστήριξη του έργου σας θα σταθώ μ΄ όλες μου τις δυνάμεις αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, στο πλαίσιο του πολύπλευρου παιδαγωγικού σας έργου, για μια ποιοτική και αποτελεσματική εκπαίδευση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών, στις ανάγκες όλων των μαθητών. Θα επιδιώξω η κοινή μας πορεία να εδράζεται στις βασικές αρχές του αλληλοσεβασμού, της συνέργειας, της αξιοποίησης της επαγγελματικής εμπειρίας κάθε συναδέλφου/-ισσας, της διάθεσης για προσφορά και της συναίσθησης της υψηλής εκπαιδευτικής και κοινωνικής ευθύνης όλων μας.

Με εκτίμηση

              Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ01 Φθιώτιδος

Δρ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                         

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε