Χαιρετισμός Συμβούλου Εκπαίδευσης ΠΕ87 ,Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας.

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί του Τομέα  Υγείας, Πρόνοιας  και Ευεξίας

Θέλω να σας στείλω έναν θερμό χαιρετισμό, καθώς αναλαμβάνω Σύμβουλος Εκπαίδευσης  ΠΕ87, του Τομέα  Υγείας -Πρόνοιας -Ευεξίας  των ΕΠΑ.Λ, στη Στερεά Ελλάδα και την Ανατολική Αττική.

Είμαι διαθέσιμη να συνεργαστώ με σας, να προωθήσω πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, να παρέχω στήριξη και καθοδήγηση , καθώς και να συνεργάζομαι με τους   γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών, για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Είναι επίσης σημαντικό για μένα, να ακούσω τις ιδέες ,τις απόψεις ,τις ανησυχίες καθώς και τις προτάσεις σας. Θα προσπαθήσω να δημιουργήσουμε μια θετική και ανοιχτή συνεργασία για το καλό των μαθητών μας.

Θα χαρώ να διαμορφώσουμε από κοινού ένα ισχυρό εκπαιδευτικό περιβάλλον , που θα προάγει την πολυδιάστατη ανάπτυξη των μαθητών μας και θα τους εξοπλίζει με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για το μέλλον τους.

Σύντομα , θα έχω την τιμή και τη χαρά να συναντηθούμε δια ζώσης.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας :6974064521

Email: pkaperneka@sch.gr

 

Σας προσκαλώ να γίνετε μέλη της ακόλουθης Ομάδας, να περιηγηθείτε στα αρχεία και στα Video, προκειμένου  να έχετε ενημέρωση και επιπλέον υλικό για τα μαθήματα του κλάδου μας.

 Ομάδα  στο Facebook : Εκπαιδευτικοί ΠΕ87 Στερεάς Ελλάδας  https://www.facebook.com/groups/T87AC?locale=el_GR

 

Επίσης σας προσκαλώ να εγγραφείτε στην πλατφόρμα για τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα μαθήματα ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ και ΥΓΙΕΙΝΗΣ:

Υλικό για τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα μαθήματα Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ και Υγιεινή                    το οποίο διατίθεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ87, επιστημονικής μου ευθύνης

 

Για την Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ το URL είναι :

https://classroom.google.com/c/NjUzMDE1NzI5ODha?cjc=ilyfnbf

Ο κωδικός είναι ilyfnbf για να κάνουν εγγραφή οι Εκπαιδευτικοί ΠΕ87 ως μαθητές και να κατεβάζουν υλικό για να κάνουν μάθημα .

 

Για την Υγιεινή το URL είναι :

https://classroom.google.com/u/0/w/NTU1NzMxODUyNDRa/t/all

Ο κωδικός είναι wjafig4 για να κάνουν εγγραφή οι Εκπαιδευτικοί ΠΕ87 ως μαθητές και να κατεβάζουν υλικό για να κάνουν μάθημα .

Με εκτίμηση
Παναγιώτα Καπερνέκα
Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ87
Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας Στερεάς Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε