Ημερίδα Παρουσίασης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2022-23

Το σχετικό έγγραφο

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Αγωγής, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Σταδιοδρομίας)

Με την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων στα σχολεία του Νομού Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων στην σχολική κοινότητα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, προτίθενται να οργανώσει δια ζώσης παρουσίαση των Προγραμμάτων για τα σχολεία του Δήμου Λαμιέων, την Τρίτη 16 Μαΐου στις 09.00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου Γυμνασίου Λαμίας.
Για τα σχολεία των υπόλοιπων Δήμων του Νομού η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και θα υλοποιηθεί την Τετάρτη στις 17 Μαΐου 2023 στις 9.30 π.μ
Παρακαλούμε να απαντήσετε για τη συμμετοχή σας έως την Δευτέρα 8 Μαΐου στο τηλ 22313-52830 και στο email : ppapagiann@sch.gr
Σύνδεσμος συμμετοχής για τη διαδικτυακή παρουσίαση:
https://minedu-secondary2.webex.com/meet/ppapagiann/
Οι μαθητικές ομάδες μπορούν θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους με χρονική διάρκεια 10 λεπτών η κάθε μια, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως οι ομάδες μαθητών/τριών από τα σχολεία τους.

Θερμή παράκληση, τα σχολεία να είναι συνδεδεμένα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης γιατί ο σκοπός της είναι η διάχυση, η ανταλλαγή και εμπλουτισμός ιδεών και μεθόδων υλοποίησης.
Για τα προγράμματα που αποδεδειγμένα ολοκληρώθηκαν για το τρέχον σχολικό έτος 2022-23, θα χορηγηθεί Βεβαίωση Υλοποίησης προγράμματος από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης ΔΔΕ Φθιώτιδας.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε