Εκδήλωση του 4ου ΓΕΛ Λαμίας για τα αδέσποτα ζώα

Δελτίο Τύπου του 4ου ΓΕΛ Λαμίας

Εκδήλωση – Ενημέρωση

Την Πέμπτη, 11.05.2023, κατά τις δύο (02) τελευταίες διδακτικές ώρες πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο σχολείο μας στο πλαίσιο των κοινωνικών και δημιουργικών δράσεών του.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου μας, κ. Παναγιώτης Στασινός, επισκέφτηκε μετά από πρόσκληση το σχολείο μας με πρωτοβουλία των καθηγητών/ριών: Φωτεινής Παπαρούνη, Λεμονιάς Ραχιώτου, Κων/νου Θεοδωρόπουλου και Σοφίας Γκουζούνη και ενημέρωσε τους/τις μαθητές/ήτριες της Β΄ τάξης για τα «αδέσποτα ζώα».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρθηκε και στο Δημοτικό Κυνοκομείο, καθώς και στο νομικό πλαίσιο για τα αδέσποτα. Υπέδειξε δε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων των αδέσποτων ζώων στην περιοχή της Φθιώτιδας. Η ενημέρωση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική και συνέβαλε στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών/ριών μας για το μείζον θέμα των αδέσποτων ζώων.

Το σχολείο εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Στασινό με την επισήμανση, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίνεται ασμένως στις προσκλήσεις μας.

 

Ο Διευθυντής

Οδυσσέας Γκοτζαμάνης

φιλόλογος

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε