Η Φιλοσοφία στο Σχολείο. Δελτίο Τύπου της Σ.Ε Φθιώτιδας κλ.ΠΕ02-φιλολόγων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά με τη δράση «Η Φιλοσοφία στο Σχολείο»: στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του Γραφείου Συμβούλων Εκπαίδευσης και της Σ.Ε Φθιώτιδας κλ.ΠΕ02-φιλολόγων,  Δρ. Παπαντωνίου Ελένης, καλούνται:

α) οι φιλόλογοι των ΓΕ.Λ που διδάσκουν το μάθημα «Αρχές Φιλοσοφίας» (Β΄ ΓΕ.Λ), αλλά και όσοι-όσες συνάδελφοι, του ιδίου ή άλλων κλάδων,  ενδιαφέρονται για τη διεπιστημονική σύνδεση της Φιλοσοφίας με δικά τους διδακτικά αντικείμενα στο Λύκειο, να παρακολουθήσουν την πρώτη επιμορφωτική-ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο 6ο ΓΕ.Λ Λαμίας, την Τρίτη, 10/10/2023 και ώρα 12.00 – 1.45 μ.μ.

β) οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων του Ν. Φθιώτιδας που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Η Φιλοσοφία στο Σχολείο» να παρακολουθήσουν την πρώτη επιμορφωτική-ενημερωτική συνάντηση που θα διεξαχθεί στο  7ο Γυμνάσιο Λαμίας, την Πέμπτη, 12/10/2023 και ώρα 12.15 – 1.45 μ.μ. Την επιμόρφωση μπορούν να παρακολουθήσουν, κατόπιν συνεννόησης με τη Δ/νση του σχολείου τους, και εκπαιδευτικοί που λόγω αντικειμενικών καθυστερήσεων και δυσκολιών (π.χ. διημέρη σχολική τηλεκπαίδευση λόγω κακοκαιρίας κ.ο.κ) δεν έχουν ακόμη δηλώσει συμμετοχή ένταξης στο πρόγραμμα.

 

Η Σ.Ε ΠΕ02 Φθιώτιδας

 

Δρ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΕ ΠΕ02 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ επιμορφ συναντησεων 2023

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε