Πραγματοποίηση Εσπερίδας με θέμα τη Βία

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, πραγματοποιήθηκε εσπερίδα με θέμα : « ΒΙΑ ( Ατομική , Σχολική , Οικογενειακή, Κοινωνική) και εθισμός των παιδιών στα διαδικτυακά , ηλεκτρονικά παιχνίδια» με ομιλητή τον καταξιωμένο ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή κ. Δημήτριο Σούρα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Μακρακώμης, ύστερα από Πρωτοβουλία του Γυμνασίου Σπερχειάδας, του 2ου Δημοτικού σχολείου Σπερχειάδας και σε συνεργασία με την κα Μισσίρη Χριστίνα.

Την εσπερίδα άνοιξε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σπερχειάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Σταθοκώστας Γεώργιος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησής και την ομιλία του για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας.

Στην συνέχεια ο κ. Σούρας πραγματεύτηκε θέματα, που αποτελούν ζητήματα υψίστης σημασίας και ταλανίζουν την κοινωνία της εποχής μας και το κοινό έδειξε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση και το ανάλογο ενδιαφέρον.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκανε ο κ. Σούρας να αποδεχθεί την πρόσκλησή μας και να επισκεφθεί την περιοχή μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μακρακώμης,
ο κ. Μαρκαντώνης Χρήστος Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κα Καλογήρου Αικατερίνη Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε