Χοροεσπερίδα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Χοροεσπερίδα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Φθιώτιδας, την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία – Παράρτημα Φθιώτιδας και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας…

Μια πολύ όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι εκπαιδευτικοί την Παρασκευή (9/2) το βράδυ στο Κέντρο «Αρίων» με τη συμμετοχή μαθητών και φίλων της εκπαιδευτικής κοινότητας και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

Εκ μέρους των διοργανωτών χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Φθιώτιδας της ΕΜΕ και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηλίας Αργυρόπουλος και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου και μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης.

Άξια συγχαρητηρίων είναι η Ορχήστρα της Β ́ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας που παρουσίασε ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, Θάνος Τσαντήλας, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λ.Σ. Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Μπασδέκης, ο πρώην Βουλευτής που έχει διατελέσει και Διευθυντής ΔΔΕ Φθιώτιδας Αθανάσιος Μιχελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος, οι Δήμαρχοι, Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Μακρακώμης, Γιώργος Χαντζής, Καμένων Βούρλων ,Ηλίας Κυρμανίδης, Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος και Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων, Ειρήνη Σόλια, Παναγιώτης Παρχαρίδης και Γιώργος Ζήσιμος, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Ελένη Μπενιάτα, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Γκούμας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, Γιώργος Γιάννακας, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, Πληροφορικής, Γιώργος Ζάχος, Ηλεκτρολόγων, Χρήστος Καλιώρας, Φιλολόγων, Ελένη Παπαντωνίου, Γεωπονίας, Διατροφής & Περιβάλλοντος, Βασιλική Στοφόρου, Ειδικής Αγωγής &Εντ. Εκαίδευσης, Σοφία Τσαγανού και Μηχανολόγων Δημήτριος Νικολαΐδης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, Μαρία Βε, το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, Παναγιώτης Στεφανής, η Πρόεδρος των Συλλόγων Φροντιστηρίων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, Σοφία Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΛ, Λεωνίδας Κωστόπουλος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας, Παναγιώτα Κυρατζή, η Πρόεδρος του Παρατήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μαριάνθη Ντούβα, η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, Βασιλική Αλβέρτη και ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός», Ανδρέας Ιωακείμ.

Παρευρέθηκαν επίσης Διευθυντές και Διευθύντριες Σχολείων της Λαμίας και της Φθιώτιδας, ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, Ιωάννης Ζαχαράκης, η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Φθιώτιδας, Σταυρούλα Χουσιάδα,  ο Διευθυντής του Γυμνασίου Λάρυμνας, Αθανάσιος Κάραλης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μαρτίνου, Δημήτριος Μπάτσος, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Μαρτίνου, Γεωργία Παπαθανασίου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Μαλεσίνας, Κωνσταντίνος Σταμόπουλος, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβανατών, Ελένη Τσάπαλη, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αμφίκλειας, Αντώνης Πόρρος, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δομοκού, Αργυρώ Βελαώρα, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Δομοκού Αριστέα Κιαμούρη, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ραχών, Ελένη Τσιλοφύτου, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Μακρακώμης, Σωτηρία Λαζάρου, η Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Λαμίας, Λεμονιά Ραχιώτου, ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Λαμίας, Ιωάννης Δαφνάς, η Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Λαμίας, Αφροδίτη Σπαλιώρα, ο Διευθυντής του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Γεώργιος Πανταζής, η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Λαμίας, Μαρία Βε, ο Διευθυντής του 7ουΓυμνασίου Λαμίας,Γεώργιος Γεωργαντάς, η Διευθύντρια του 8ου  Γυμνασίου Λαμίας, Γεωργία Τσούμα, ο Διευθυντής του Γ/σιου – Λ.Τ. Μοσχοχωρίου, Χρήστος Κατσούλας και ο Διευθυντής του Ε.Κ. Λαμίας, Γεώργιος Κατσαούνος.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και Μαθηματικός κ. Κατερίνα Καλογήρου.

Ήταν μία πολύ συγκινητική εκδήλωση καθώς δόθηκε η ευκαιρία της επικοινωνίας εκτός εργασιακού χώρου και της ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Όπως υποσχέθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας η εκδήλωση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Ο Διευθυντής

Κωνσταντίνος Χ. Σπαλιώρας

Δρ Θεολογίας

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε