ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΒΗΜΑ
Ιδού το πρώτο φύλλο της έντυπης εφημερίδας του ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ . Νιώθω υπερήφανος, γιατί ένα όραμα  και μία πρωτοβουλία μου  έγινε πράξη και ευοδώθηκε. Η εφημερίδα ανήκει αποκλειστικά στους μαθητές του Λυκείου Λιβανατών, καθώς είναι το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας, της δικής τους δημιουργικής έκφρασης και της αθρόας συμμετοχής τους.
Ευχαριστώ την διευθύντρια του Λυκείου κυρία Πέτρου για την συνδρομή της στην υλοποίηση της παρούσης πρωτοβουλίας καθώς και  τους συναδέλφους καθηγητές!
Πρωτίστως, όμως, ευχαριστώ ολόψυχα και συγχαίρω τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα αυτό, αγκάλιασαν την παρούσα δράση  και κατέθεσαν την σκέψη και την ψυχή τους, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία.
Ας είναι τούτη εδώ μια αρχή και μία παρακαταθήκη για την ελεύθερη έκφραση των μαθητών και την εποικοδομητική καλλιέργεια του νου στο πλαίσιο του σχολείου, το οποίο οφείλει να αφήνει το πνεύμα να αναπνέει ελεύθερα και να προωθεί την ομαδοσυνεργατική αντίληψη, με γνώμονα την διεύρυνση της σκέψης έξω από τα στεγανά και την τυποποίηση.
Καλοτάξιδη να είναι, αγαπητά παιδιά!!! Συνεχίστε δυναμικά την προσπάθεια!

Κωνσταντίνος Τσίπρας

efimerida_gel_livnan_1

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε