ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, υποψήφιοι και υποψήφιες των Πανελληνίων Εξετάσεων ΕΠΑΛ και ΓΕΛ,

Μια πολύχρονη διαδρομή γνώσης, μόρφωσης και παιδείας φτάνει στο τέλος της και εσείς καλείστε να διαγωνιστείτε για την επίτευξη της εισόδου σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε σε εξετάσεις, σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία, γιατί πολλές και πολλοί από εσάς  που θα συνεχίσετε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα δοκιμαστείτε σε διαφόρου τύπου εξεταστικές διαδικασίες. Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στη χώρα μας ταυτίζονται πολλές φορές με την επαγγελματική αποκατάσταση των υποψηφίων και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που προσθέτει ένα επιπλέον άγχος στη δοκιμασία σας. Όμως, η προετοιμασία σας, ο κόπος σας, η συστηματική μελέτη σας, η ηρεμία σας και η σωστή διαχείριση του χρόνου σας αλλά και η προσευχή σας αποτελούν τα πολύτιμα «όπλα» σας για να καταφέρετε να αποτυπώσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε την πρώτη και σημαντικότερη, μέχρι στιγμής, εξεταστική δοκιμασία της ζωής σας, Και θα τα καταφέρετε.

Αγαπητοί γονείς,

Αυτές τις ημέρες τα παιδιά σας, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας, επιχειρούν να κάνουν το μεγάλο βήμα εισόδου τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όλα αυτά τα χρόνια καταβάλατε σκληρές προσπάθειες για να ικανοποιήσετε το όνειρο των παιδιών σας. Μέσα στις πολυποίκιλες αντιξοότητες της καθημερινότητας στέκεστε πλάι στους γιους και τις κόρες σας προσφέροντάς τους ό, τι θεωρείτε και θεωρούν χρήσιμο για την πνευματική τους καλλιέργεια και την μορφωτική, παιδευτική και γνωστική τους ανάπτυξη. Τώρα, είναι η ώρα της ηθικής υποστήριξης στο πεδίο των εξετάσεων με υπομονή και εμπιστοσύνη.

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάθε ημέρα καταβάλλετε τις μέγιστες προσπάθειες για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των μαθητών και των μαθητριών σας, για να τους μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις και να τους προσφέρετε τα εχέγγυα εκείνα, ώστε να καταστούν ευυπόληπτοι και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητά που διακρίνει την παρουσία σας στην εκπαίδευση εγγυώνται την αντικειμενική, αμερόληπτη, αδιάβλητη και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Αυτές τις ημέρες θα γίνετε οι πρωταγωνιστές ενός τίμιου αγώνα για να ικανοποιήσετε τα όνειρά σας, τις επιθυμίες σας. Σας εύχομαι από την καρδιά μου υπομονή και πίστη,

Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΙΝΟΣ ΣΠΑΛΙΩΡΑΣ

Δρ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε