Θεατρική παράσταση της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Μαλεσίνας: «Υπάρχει και φιλότιμο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση την Παρασκευή  14/06/2024 στις 19:30, από τους μαθητές της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Μαλεσίνας, στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος. Η παράσταση που έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας, αποτέλεσε ένα δείγμα της δημιουργικότητας, του ταλέντου και της αφοσίωσης των μαθητριών/-των μας.

Οι μαθητές ανέβασαν το έργο «Υπάρχει και φιλότιμο» του Αλέκου Σακελλάριου εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις υποκριτικές τους ικανότητες και την εξαιρετική τους ερμηνεία. Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Η παράσταση είχε θερμή υποδοχή από γονείς, καθηγητές και συμμαθητές μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Λοκρών και ο πατήρ Αθανάσιος Λατσούδης που κατέκλυσαν την αίθουσα για να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών. Το χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν αυτό το εγχείρημα εις πέρας.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Γουρνά Κατερίνα

Ρούγγου Μαρία

Παυλίδου Αναστασία

 

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε