ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΓΕΛ ΔΟΜΟΚΟΥ

Σε ένα συγκινησιακά πολύ φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18-06-2024 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του ΓΕΛ Δομοκού, η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές ΜΑΣ της Γ΄ Τάξης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Λελεντζής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Δομοκού κ. Κωνσταντίνος Παπιώτης, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης του ΓΕΛ Δομοκού κ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δομοκού κα. Αργυρώ Βελαώρα, εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, οι εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ Δομοκού, Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας.

Την επίδοση των απολυτήριων τίτλων των μαθητών μας ακολούθησε τιμητική βράβευση στην τέως Διευθύντρια του ΓΕΛ Δομοκού κα. Στεργιανή Παπαχρήστου.

Η συγκινησιακή φόρτιση εντάθηκε στην έκπληξη προς τιμήν του κ. Άρη Μπουσιόπουλου, ο οποίος είναι τελευταία χρονιά μαζί μας αλλά για πολλά χρόνια μαζί και δίπλα στους μαθητές. Για το λόγο αυτό εκτός από το αναμνηστικό οι μαθητές του είχαν ετοιμάσει και ένα βίντεο με κοινές μαθητικές στιγμές!

Είχαμε…..

Χαρά που έκλεισαν την μαθητική τους πορεία με εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις από το σχολείο, που γέμισαν τη σχολική μας καθημερινότητα, που είναι τόσο καλά και αξιόλογα άτομα, αλλά και λύπη γιατί πραγματικά θα μας λείψουν…. το σχολείο θα είναι λίγο πιο άδειο….

Ευχόμαστε ο δρόμος σας να είναι εύκολος και η ζωή σας γεμάτη χαρούμενες στιγμές!

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

  • Τον Δήμο Δομοκού
  • Τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
  • Τοπικούς επιχειρηματίες για τις προσφορές τους
  • Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσωπική εργασία

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη γνωστή dj Λένα Στεργίου (Caelina) που ήρθε από την Αθήνα για να παίξει μουσική για μας!

 

Η Δ/ντρια του ΓΕΛ Δομοκού

Κιαμούρη Αριστέα

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε