Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τριήμερη επίσκεψη της Γ΄τάξης του 9ου Γυμνασίου Λαμίας στα Ιωάννινα

Το 9ο Γυμνάσιο Λαμίας επαναπροκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Τρίτης  ( Γ’ ) τάξης του σχολείου, με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Προορισμός: Ιωάννινα
  • Διάρκεια: τρεις ( 03 ) ημέρες
  • Αριθμός μαθητών / μαθητριών που συμμετέχουν: 71
  • Αριθμός συνοδών καθηγητών: 5
  • Μεταφορικό μέσον:  2 λεωφορεία, όχι διώροφο
  • Διανυκτερεύσεις: ΔΥΟ ( 02 ) στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • Κατηγορία καταλύματος : Ξενοδοχείο 3*** ( τουλάχιστον)
  • Διαμονή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια και μονόκλινα για τους καθηγητές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ : 03 / 05 / 2022 ΕΩΣ  07 / 05 / 2022 (ένα τριήμερο σε αυτές τις ημερομηνίες).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

Ημέρα 1η: 

07:30 Αναχώρηση από Λαμία – Στάση στην Καλαμπάκα – Στάση στο Μέτσοβο .

 Άφιξη στα Ιωάννινα – Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, έξοδο περιήγηση στην πόλη.

Ημέρα 2η: 

Αναχώρηση για – Κέρινα Ομοιώματα Βρέλη 10:00 . Επιστροφή περιήγηση στην Λίμνη Ιωαννίνων – Νησί. Περιήγηση στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 3η:

 Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο . Αναχώρηση – επιστροφή στη Λαμία με ενδιάμεση στάση στα Τρίκαλα.

 

 Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  • Μεταφορικό μέσο :2 λεωφορεία, ( με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ. ) στην διάθεση των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ξενοδοχείο 3*** ( τουλάχιστον),  στην πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, αναγραφή ονομασίας ξενοδοχείου και επίσημης ιστοσελίδας του.

 Ξεναγήσεις στα μουσεία – Αρχαιολογικούς χώρους

  • Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος με Φ.Π.Α. της εκπαιδευτικής εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή και μαθήτρια. 
  • Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γραφείο του Διευθυντή του 9ου Γυμνασίου Λαμίας ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 13– 04 – 2022 και ώρα 10:30. ( Μετά την αναφερόμενη ώρα δεν θα γίνονται δεκτές προσφορές).

 Η διεύθυνση του 9ου Γυμνασίου Λαμίας είναι :

 Ταχ. Δ/νση : Τανάγρας 30

Πληροφορίες: κ. Θεοδωρόπουλος  Αθανάσιος

Τηλ.: 2231045524

 e-mail: mail@9gym-lamias.fth.sch.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Η Εκδρομή – Μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται πάντα τηρουμένων όλων των αναγκαίων μέτρων που αναφέρονται στον COVID – 19 και θα ισχύουν κατά περίπτωση.

Με κάθε προσφορά- σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο – θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπευθύνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και φωτοαντίγραφο του συμβολαίου « ασφάλειας αστικής και επαγγελματικής ευθύνης » που είναι σε ισχύ.

Απαιτείται ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης & διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής (καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης).

Στις προσφορές θα περιγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Δ4/33120/28-2-2017 (ΦΕΚ 681/6-3-2017 και τη σχετική νομοθεσία .

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του σχολείου, τον Αρχηγό της εκδρομής, έναν από τους συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

 

Ο Διευθυντής  του 9ου Γυμνασίου  Λαμίας

 

Θεοδωρόπουλος  Αθανάσιος

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *