Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μονοήμερης Εκπαιδευτικής Εκδρομής στην Αθήνα

Το  Γυμνάσιο Μακρακώμης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση μονοήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Αθήνα, με τα εξής χαρακτηριστικά:
Προορισμός: Αθήνα
Ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής: ΤΡΙΤΗ 16/5/2023
Αριθμός Μαθητών : 90 (+-4)
Αριθμός Συνοδών: 7

Αναλυτικό πρόγραμμα της μετακίνησης:

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

08:00 Αναχώρηση από το Σχολείο

12:00 Άφιξη στην Ακρόπολη

14:00 Αναχώρηση για MALL ATHENS

18:00 Αναχώρηση για Μακρακώμη

Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα πρέπει:
1) Να εξασφαλίζουν ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
2) Να αναγράφουν το συνολικό κόστος της μετακίνησης (με ΦΠΑ) για τα δύο λεωφορεία.
3) Να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
4) Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδρομή έχουν ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας , έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής.
5) Να εξασφαλίζουν ότι ο οδηγός του λεωφορείου θα διαθέτει αρνητικό rapid test ή αρνητικό PCR test που πραγματοποιείται εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από την αναχώρηση.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν στο γραφείο του Διευθυντή του  Γυμνασίου Μακρακώμης (Ταχ. Δ/νση: Γυμνάσιο Μακρακώμης, Ε. Καλαντζή 25 , Τ.Κ. 35011), ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως η ψηφιακά το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη  11-5-2023 (ώρα 12:00΄).

Ο Διευθυντής
Παπίστας Φώτιος

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *