Μουσικό Σχολείο εκπαιδευτική εκδρομή της Β Λυκείου στο Πήλιο – Βόλο:

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής της Β Λυκείου στο Πήλιο – Βόλο:
Προορισμός: Πήλιο (Μακρινίτσα) – Βόλο (Αρχαιολογικό Μουσείο):
Διάρκεια: Ημερήσια
Μεταφορικό μέσο: Ένα λεωφορεία, με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)
Αναχώρηση: 18/11/2021
Αριθμός μαθητών : 35
Αριθμός καθηγητών : 3
Αναχώρηση από το σχολείο: 08:15 π.μ.
Επιστροφή στη Λαμία: 20:00
Απαιτείται ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και για το κόστος ανά μαθητή (με Φ.Π.Α.).
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 154), μέχρι και την Δευτέρα 15-11-2021 (ώρα 12.00), με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύμφωνα με το ΦΕΚ 13 Φεβρουαρίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 456/ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 20883 /ΓΔ4 Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας.)
Με κάθε προσφορά πρέπει απαραιτήτως να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Νικόλαος Τζήμας

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *