Αποτελέσματα Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών για την 4ημερη επίσκεψη στη Ρόδο του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Για την 4ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Ομάδας Περιβαλλοντικής των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Λαμίας, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 02/04/2020  έως την Κυριακή 05/04/2020 στη Ρόδο δεχτήκαμε τις παρακάτω προσφορές : 

  • THEODOROPOULOS TRAVEL : 365€ ανά μαθητή σε ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή + αεροπορικά  + λεωφορείο για μετακινήσεις στο νησί της Ρόδου και μεταφορά μαθητών από Λαμία προς Αθήνα και επιστροφή.
  • Melemis TRAVEL : 238€ (283€ με ημιδιατροφή) ανά μαθητή σε ξενοδοχείο 3* (Μανούσος)  και 266€ για (288€ με ημιδιατροφή) σε ξενοδοχείο 4* (Semiramis)+ αεροπορικά εισιτήρια   + λεωφορείο για μετακινήσεις στο νησί της Ρόδου και μεταφορά μαθητών από Λαμία προς Αθήνα και επιστροφή. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου και ξενοδοχείου.
  • LOKRIS TRAVEL : 194€ (239€ με ημιδιατροφή) ανά μαθητή σε ξενοδοχείο 3* (Μανούσος)  και 213€ για (229€ με ημιδιατροφή) σε ξενοδοχείο 4* (Mediterranean) + αεροπορικά εισιτήρια  + λεωφορείο για μετακινήσεις στο νησί της Ρόδου και μεταφορά μαθητών από Λαμία προς Αθήνα και επιστροφή. Στην παραπάνω τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου και ξενοδοχείου.

Μετά από επικοινωνία για το τελικό ποσό για το γραφείο Lokris Traverl, η τιμή αυξήθηκε κατά 50€ για τους φόρους αεροδρομίου κατ άτομο.

Ύστερα από την αξιολόγηση όλων των παραπάνω από την αρμόδια επιτροπή επιλέγεται ομόφωνα η προσφορά του Melemis TRAVEL, διότι πληροί όλους τους όρους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απευθύναμε.

Το σχολείο ΔΕΝ δεσμεύεται για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής εφόσον δεν συγκεντρωθούν τα νόμιμα δικαιολογητικά & υπογραφή της σύμβασης.

Ο Διευθυντής

Δαφνάς Ιωάννης ΠΕ86

Print Friendly, PDF & Email