ΠΕΝΤΕ ημέρες (4 διανυκτερεύσεις) από Δευτέρα 3/2/2025 (αναχώρηση) έως Παρασκευή 7/2/2025 (επιστροφή)
Προβλεπόμενος αριθμός μαθητών – μαθητριών: ΣΑΡΑΝΤΑ (40)
Αριθμός συνοδών καθηγητών: Δυο (4)
Η προσφορά θα περιλαμβάνει:
- Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Μπρατισλάβα και από Βιένη προς Αθήνα.
- Μεταφορά με λεωφορείο από Μαλεσίνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από το αεροδρόμιο πάλι στην Μαλεσίνα.
- 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείo 3*- 4* σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές/τριες και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Στην προσφορά πρέπει να γίνεται ρητή αναφορά στην ονομασία και στην κατηγορία του ξενοδοχείου.
- Λεωφορείο στη Πράγα με κατάλληλες προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. για τις μεταφορές από πόλη σε πόλη και για την ημερήσια εκδρομή στη Κάρλοβυ Βάρυ.
- Έμπειρο συνοδό – αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
- Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
- Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικών ατυχημάτων ταξιδιού με επέκταση καλύψεων COVID-19).
Αναφέρουμε ενδεικτικά το πρόγραμμα της εκδρομής για ΠΡΑΓΑ:
3/2/2025
ΑΘΗΝΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ξενάγηση πόλης)-ΠΡΑΓΑ (άφιξη στο ξενοδοχείο)
4/2/2025
ΠΡΑΓΑ (αναλυτική ξενάγηση πόλης)
5/2/2025
ΠΡΑΓΑ -Ημερήσια εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
6/2/2025
ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης) –κρουαζιέρα στο Μολδάβα
7/2/2025
ΠΡΑΓΑ –ΒΙΕΝΗ (ξενάγηση πόλης)- Πτήση Επιστροφής
Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και το κόστος, ανά μαθητή/τρια. Αποδείξεις θα κοπούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, στο γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕ.Λ. Μαλεσίνας (Ταχ. Δ/νση: ΓΕ.Λ. Μαλεσίνας, Μαλεσίνα, Τ.Κ. 35001), ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 17-10-2024 και ώρα 12:30, στον οποίο θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπεύθυνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και φωτοαντίγραφο του συμβολαίου «ασφάλειας αστικής και επαγγελματικής ευθύνης» που είναι σε ισχύ. Στις προσφορές θα περιγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. Αρ.20883/ΓΔ4 της 13/02/2020 και τη σχετική νομοθεσία.
Μαλεσίνα 10/10/2024
Η Διευθύντρια
Λίντζιου Ιωάννα