ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Το 1ο Γενικό Λύκειο Λαμίας  δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά Γραφεία για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών του Λυκείου μας στη Κύπρο.

Η μετακίνηση θα γίνει αεροπορικώς κατά τις ημερομηνίες :

Παρασκευή 7/2/2025 έως Δευτέρα 10/2/2025.

Στη προσφορά να περιλαμβάνεται:

– το κόστος για μόνιμο ξεναγό – αρχηγό,

– ξενοδοχείο στη Λάρνακα τριών (3*) αστέρων και πάνω με πρωινό σε δίκλινα ή τρίκλινα για τους μαθητές και 3 μονόκλινα δωμάτια για τους συνοδούς,

– Λεωφορείο για τις μετακινήσεις από τη Λαμία προς και από το αεροδρόμιο,

– Λεωφορείο για τις μετακινήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια διαμονής στη Κύπρο στη Λάρνακα – Λεμεσό – Πάφο – Λευκωσία.

Αριθμός μαθητών: 36

Αριθμός συνοδών: 3

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με την ένδειξη «ΚΥΠΡΟΣ», στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου ΓΕ.Λ. Λαμίας  (Ταχ. Δ/νση: 1ο ΓΕ.Λ. Λαμίας, Κ. Παλαμά 6, Λαμία, Τ.Κ. 35131), ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και τη Τρίτη 10-12-2024 και ώρα 12:30.

Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή (με ΦΠΑ).

Απαιτείται ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Με την προσφορά θα κατατεθούν: η άδεια λειτουργίας του γραφείου σας, τα ασφαλιστικά συμβόλαια για τη μεταφορά των μαθητών, η άδεια του λεωφορείου σε φωτοτυπία και το ειδικό σήμα λειτουργίας του γραφείου σε ισχύ.

Να ληφθεί υπόψη η με αρ. 20883/ΓΔ4/13-02-2020, απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Η Διευθύντρια

Ραχιώτου Λεμονιά

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *