Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ημερήσια Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Γυμνασίου Μαρτίνου στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου 2025

Το Γυμνάσιο Μαρτίνου δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση μονοήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών του στην Αθήνα στις 26/03/2025.
Προορισμός: Αθήνα.
Διάρκεια: 1 ημέρα.
Μεταφορικό μέσο: Τουριστικό Λεωφορείο
Ημερ. Αναχώρησης: Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025
Ημερ. Επιστροφής: Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025
Αριθμός Μαθητών:36, Συνοδοί: 4
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 21/02/2025
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τετάρτη 26-03-2025
Ώρα 08:00 : Αναχώρηση από το Γυμνάσιο Μαρτίνου με προορισμό την Αθήνα
Ώρα 10:30: Άφιξη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
Ώρα 12:00: Άφιξη στο Αρχαιολογικό μουσείο της Ακρόπολης
Ώρα 15:30: Άφιξη στο αθλητικό κέντρο Ηλιούπολης
Ώρα 19:30: Αναχώρηση για Μαρτίνο
Ώρα 21:30: Εκτιμώμενη ώρα άφιξης στο Γυμνάσιο Μαρτίνου
Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:
• Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
• Πρόσθετη ατομική ασφάλιση για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
• Φ.Π.Α.
• Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
• Προσφορά συνολικού κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή.
• Στην αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε προσφοράς.
Οι προσφορές θα επιδοθούν στον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Δημήτριο Μπάτσο στο γραφείο του Γυμνασίου Μαρτίνου μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12 π.μ, σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κωδικό ασφαλείας εγγράφου. Επιπλέον, να ληφθεί υπόψη η Υπουργική Απόφαση Αριθ. Πρωτ.: 20883/ΓΔ4/ΦΕΚ 456Τ. β΄/13-2-2020. Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς (ποιοτικής και οικονομικής) θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Διευθυντή του σχολείου, δύο εκ των συνοδών καθηγητών της εκδρομής, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων – κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.
Μαρτίνο 17/02/2025
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *