Το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας δέχεται οικονομικές προσφορές για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη 51 μαθητών της Α’ Τάξης του Λυκείου μας στη ΛΕΥΚΑΔΑ για το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 09/04/2025 μέχρι και την Παρασκευή 11/04/2025 (επισυνάπτουμε αναλυτικό πρόγραμμα). Για την παραπάνω εκδρομή θα θέλαμε η προσφορά σας, να περιλαμβάνει τα παρακάτω:
Α) Κόστος μεταφοράς μαθητών με λεωφορείο με αναχώρηση από το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και προορισμό τη ΛΕΥΚΑΔΑ.
Β) Κόστος δωματίων για δύο (2) διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχείο τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων στη Λευκάδα, (καθαριότητα, ζέστη και ζεστό νερό). Μέσα στο κόστος θα περιλαμβάνεται ημιδιατροφή. Στις προσφορές θα αναγράφεται το συνολικό κόστος για όλους τους μαθητές και το κόστος ανά μαθητή.
Επίσης θα αναγράφεται η ονομασία του ξενοδοχείου και η επίσημη ιστοσελίδα του.
Ο αριθμός των μαθητών που θα λάβουν μέρος στην παραπάνω εκδρομή θα είναι πενήντα ένα (51) άτομα. Οι συνοδοί καθηγητές είναι τέσσερις (04).
Μέσα στην παραπάνω προσφορά θα πρέπει να μας δοθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και κρίνεται αναγκαία η πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Η άδεια λειτουργίας του γραφείου σας, τα ασφαλιστικά συμβόλαια για τη μεταφορά των μαθητών, η άδεια του λεωφορείου σε φωτοτυπία και το σήμα λειτουργίας του γραφείου σας κλπ.. ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ με αρ. 20883/ΓΔ4, 13-02-2020. Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας (Σόλωνος 53) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/02/2025 και την ώρα 09:00 π.μ., τηλ. 2231042900 (ώρες λειτουργίας σχολείου 08:00 π.μ – 13:45μ.μ).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 09/04/2025
Αναχώρηση, με λεωφορείο, για Λευκάδα. Ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στο Μεσολόγγι για περιήγηση στην κεντρική πλατεία της Μαρτυρικής πόλης και επισκέψεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο. Γεύμα. Περιήγηση στις οικίες του Σπύρου Τρικούπη, Κωστή Παλαμά και τον Κήπο των Ηρώων με τα 49 μνημεία και τους 14 σταυρούς. Συνέχεια για Λευκάδα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – δείπνο.
ΠΕΜΠΤΗ 10/04/2025
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μοναστήρι της Φανερωμένης λίγο πάνω από την πόλη της Λευκάδας, με όμορφη, πανοραμική θέα. Επιβίβαση στο πούλμαν και περιήγηση στα αξιοθέατα του νησιού. (Κάθισμα – Νυδρί – Βασιλική κ.α.). Γεύμα. Το απόγευμα ξενάγηση στην πόλη και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/04/2025
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Λαμία. Επίσκεψη στην Τουρλίδα και το Μουσείο Άλατος. Στάση στη Ναύπακτο, επίσκεψη στο κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Γεύμα στη Ναύπακτο. Επιστροφή στη Λαμία.
Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί σε συνεργασία με το πρακτορείο που θα επιλεγεί για την πραγματοποίηση της εκδρομής.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΔΡ. ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΕ04.01