Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Αταλάντης στηνΑθήνα στις 19Δεκεμβρίου 2025, ημέρα Παρασκευή.

Το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία για την πραγματοποίηση ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής  στην Αθήνα  την Παρασκευή 19-12-2025, με τα εξής χαρακτηριστικά:

Προορισμός: Αθήνα-Αχαρνές

8.30    Αναχώρηση από το ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

11.00  Άφιξη στις εγκαταστάσεις της  εταιρίας EUROBEND – ΕΥΡΩΚΑΜΠΤΙΚΗ ΑΕ

Ενημέρωση – παρουσίαση της εταιρίας EUROBEND – ΕΥΡΩΚΑΜΠΤΙΚΗ ΑΕ

15.30  Αναχώρηση για το THE MALL ATHENS

15.30  Οι μαθητές θα έχουν ελεύθερο χρόνο για φαγητό στα εστιατόρια του Mall , θα περιηγηθούν στα καταστήματα τεχνολογίας, βιβλιοπωλεία.

18.00  Αναχώρηση για  την πόλη της Αταλάντης

20.30  Άφιξη στο ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης

  • Συνολικός Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν:  39
  • Συνολικός Αριθμός συνοδών καθηγητών: 05
  • Ημερομηνία αναχώρησης: 19/12/2025, ώρα: 08:30
  • Ημερομηνία επιστροφής:  19/12/2025, ώρα: 20:30
  • Μεταφορικό μέσον: ΕΝΑ  (01) λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Μετακίνηση από την Αταλάντη έως τους παραπάνω προορισμούς και την επιστροφή.
  • Υποχρεωτική Ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
  • Υπεύθυνη δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Να ληφθεί υπόψη η απόφαση 20883/ΓΔ4/ΦΕΚ 456Τ. β΄/13-2-2020

Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής (με Φ.Π.Α.) όσο και το κόστος ανά μαθητή / μαθήτρια.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να κατατεθούν  σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, και όχι με τηλεομοιοτυπία ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Γραφείο του Δ/ντη του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης (Ταχ. Δ/νση: Στρ. Δουμπιώτη 6Α, Τ.Κ. 35200, Αταλάντη) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα  15-12-2025 και ώρα 12:00.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει, από το σύλλογο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Αταλάντη 9/12/2025, απ. πρωτ.: 1512

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Λμπρινίδης Δημήτριος

Μηχανολόγος ΠΕ82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *