ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το  Γυμνάσιο Ραχών προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στα Ιωάννινα, με τα εξής χαρακτηριστικά:
Προορισμός: Ιωάννινα
Ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής: 28,29,30 Απριλίου 2023
Μεταφορικό μέσον: ένα (1) λεωφορείο των 20 θέσεων (mini bus)  με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.).
Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα πρέπει:
1) Να εξασφαλίζουν ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
2) Να αναγράφουν το συνολικό κόστος της μετακίνησης (με ΦΠΑ) .
3) Να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
4) Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδρομή έχουν ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας , έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα: Ράχες- Τρίκαλα- Μουσείο Παύλου Βρέλλη

2η μέρα: Κάστρο Ιωαννίνων- Μουσείο Αργυροτεχνίας- Νήσος Ιωαννίνων(Μουσείο Αλή Πασά)

3η μέρα: Σπήλαιο Ιωαννίνων-Καλαμπάκα- Ράχες

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν στο γραφείο του Διευθυντή του  Γυμνασίου Ραχών (Ταχ. Δ/νση: Γυμνάσιο Ραχών, Ράχες Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35300) με email  στο  mail@gym-rachon.fth.sch.g  το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 24-4-2023 (ώρα 12:00΄).

Ο Διευθυντής
Πιλιτζίδης Σπυρίδων

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *