Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Το Γενικό Λύκειο Μακρακώμης δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Προορισμός: Κομοτηνή- Κωνσταντινούπολη-Κομοτηνή

Διάρκεια: Πέντε (05) ημέρες, τέσσερις (04) διανυκτερεύσεις

Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο

Ημερομηνία αναχώρησης: Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ημερομηνία επιστροφής: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Διανυκτερεύσεις: Τέσσερις (04) (Μία (01) στην  Κομοτηνή (04/02), δύο (02) στην Κωνσταντινούπολη (05/02 έως 06/02) και μία (01) στην Κομοτηνή (07/02)).

Αριθμός μαθητών: Δεκατέσσερις (14: 7 κορίτσια και 7 αγόρια), Συνοδοί: Δύο (02) εκπαιδευτικοί.

Πρόγραμμα Μετακινήσεων

1η ημέρα 04-02-2024: Παραλαβή μαθητών από τον χώρο του σχολείου και αναχώρηση με λεωφορείο για Κομοτηνή με ενδιάμεση στάση για φαγητό στην Καβάλα.

2η ημέρα 05-02-2024:Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη- περιήγηση στο Βόσπορο

3η ημέρα 06-02-2024: Περιήγηση στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης

4η ημέρα 07-02-2024: Περιήγηση στα αξιοθέατα και αναχώρηση για Κομοτηνή

5η ημέρα 08-02-2024:Αναχώρηση για Μακρακώμη με ενδιάμεση στάση στην Ξάνθη.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  •    Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία .
  •  Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
  • Φ.Π.Α.
  • Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Μεταφορές και περιηγήσεις των μαθητών με μεγάλο  λεωφορείο, όχι mini bus (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.) σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο συνοδό και ξεναγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ξεναγήσεις σε: Πατριαρχείο, Μπαλουκλή (Μονή Ζωοδόχου Πηγής), Τοπ-Καπί, ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ, Ιππόδρομο, Μπλέ Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, Αγία Σοφία, Βόσπορο, κ.λπ.
  • Κατηγορία Καταλυμάτων: Ξενοδοχείο στην Κομοτηνή τουλάχιστον 3***,    και στην  Κωνσταντινούπολη (σε κεντρική περιοχή /Πλατεία Ταξίμ), τουλάχιστον 4****,   με γνωστοποίηση στο σχολείο της ονομασίας τους και του ιστοτόπου τους. Θα πρέπει να αναφέρεται ο τύπος, η ακριβής θέση και απόσταση από το κέντρο της πόλης, η κατηγορία, το επίπεδο ανέσεων, ο χαρακτηρισμός και η τουριστική κατάταξη σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους υποδοχής. Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας συμπεριλαμβανομένων και των υγειονομικών διατάξεων. Ενδιαφερόμαστε για δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια  για  τέσσερις διανυκτερεύσεις, καθώς και πρωινό. Για τους συνοδούς ένα (1) δίκλινο δωμάτιο. Στην τελική τιμή της προσφοράς να περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων  για όλους του συμμετέχοντες της εκδρομής.
  • Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας  αλλά πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες, δε θα υπάρξει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στην τιμή ανά συμμετέχοντα/ουσα μαθητή/τρια και συνοδό εκπαιδευτικό.
  • Σε περίπτωση που η μετακίνηση δεν πραγματοποιηθεί λόγω ανωτέρας βίας, δε θα υπάρξει καμιά επιβάρυνση του σχολείου ή των μαθητών/τριων και εφόσον το γραφείο έχει εισπράξει χρήματα αναλαμβάνει την υποχρέωση επιστροφής τους. Αναλόγως, σε περίπτωση ασθένειας ή ανωτέρας βίας που αφορά μαθητή/τρια ή συνοδό εκπαιδευτικό, αυτός/η και το σχολείο θα απαλλάσσεται από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση αφορά στη μετακίνηση.
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της οργανωμένης μετακίνησης και η επιβάρυνση ανά μαθητή/τρια χωριστά.  Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
  • Η αξιολόγηση των προσφορών και η επιλογή πρακτορείου θα γίνει από Επιτροπή αξιολόγησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να κατατίθενται σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή  προς το Γενικό Λύκειο Μακρακώμης, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως στο Γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης, Ταχυδρομική διεύθυνση: Ε. Καλαντζή 25, Μακρακώμη Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35011, ηλεκτρονική διεύθυνση : mail@lyk-makrak.fth.sch.gr),  μέχρι και την Παρασκευή 08–12-2023 (ώρα 14:00), (σύμφωνα με την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/ Τεύχος Β/13-02-2020) Υπουργική απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

Η  Διευθύντρια

ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *