Αξιολόγηση προσφορών για την πολυήμερη οδική εκδρομή του ΓΕ.Λ. Καμένων Βούρλων στη Βουδαπέστη

Για την πραγματοποίηση της πολυήμερης οδικής εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ’ Λυκείου στη Βουδαπέστη, το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων δέχτηκε τις παρακάτω προσφορές:


1. Lokris Travel: χαμηλότερη προτεινόμενη επιλογή την εξής:
Hotel Centar Balasevic 4* (Βελιγράδι) – Bara Hotel 3* (Βουδαπέστη) – Hotel Nis City View 3* (Νις): €342/μαθητή με πρωινό και €446/ μαθητή με ημιδιατροφή.


2. Herodotus Travel: χαμηλότερη προτεινόμενη επιλογή την εξής:
Hotel Centar Balasevic 4* (Βελιγράδι) – Bestline Homoky Hotels 3* (Βουδαπέστη): €289/μαθητή με πρωινό και €371/ μαθητή με ημιδιατροφή.


3. Raftopoulos Travel: προτεινόμενη επιλογή την εξής:
Nobel Hotel 4* (Βελιγράδι) – Danubius Hotel Hungaria 4* (Βουδαπέστη): €440/μαθητή με πρωινό και €490/μαθητή με ημιδιατροφή.

Τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής, αφού έλαβαν υπόψη τις διατάξεις της υπ’ αριθμόν 20883/ΓΔ4/12-2-2020 Υ.Α., (ΦΕΚ 456/τ. β΄/13-2-2020), τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προσφορών (κατηγορία καταλυμάτων, τοποθεσία, παροχές) και τα οικονομικά χαρακτηριστικά (τιμή ανά μαθητή), αξιολόγησαν τις προσφορές που υποβλήθηκαν στο ΓΕΛ Καμένων Βούρλων και αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν δεκτή την προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Raftopoulos Travel με προσφορά € 490 ανά μαθητή. Αν και η τιμή δεν είναι η χαμηλότερη, το σχολείο θεωρεί ότι είναι η πιο συμφέρουσα καθώς όλα τα ξενοδοχεία είναι κατηγορίας 4* (καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής), περιλαμβάνεται ημιδιατροφή και οι τοπικοί δημοτικοί φόροι και συγχρόνως πληροί όλους τους όρους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απευθύνθηκε (μετακινήσεις, ασφάλιση, Φ.Π.Α., κ.λπ.)


Καμένα Βούρλα, 22/12/2023
Η Διευθύντρια
Μεράντζα Ευδοκία

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *