ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ δέχεται οικονομικές προσφορές από Τουριστικά Γραφεία για την οργάνωση της διήμερης εκδρομής των Μαθητών της Γ΄ Τάξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 10/5/2019 – 11/5/2019.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Πάτρα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 23 μαθητές,

ΣΥΝΟΔΟΙ: 3

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 10/05/2019.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ : 11/05/2019

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ: 1.

Βασική προϋπόθεση είναι το Ξενοδοχείο να είναι τριών αστέρων και άνω, να βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και να παρέχεται μεταφορικό μέσο (Λεωφορείο) όλες τις μέρες των μετακινήσεων των μαθητών στην εκδρομή. Επίσης στην Τιμή να περιλαμβάνεται πρωινό αλλά να μην περιλαμβάνεται ημιδιατροφή. Οι προσφορές να δοθούν με βάση την οργάνωση και την πραγματοποίηση του παρακάτω προγράμματος:

Πρόγραμμα εκδρομής: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5/2019. Αναχώρηση από Σπερχειάδα. Στάση στο Γαλαξίδι. Στάση στη Ναύπακτο, περιήγηση, φαγητό. Άφιξη στην Πάτρα. Αναχώρηση για το Πετρωτό Αχαΐας και επίσκεψη στο Οινοποιείο της ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ. Επιστροφή στην Πάτρα Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την περιοχή « Ψηλά Αλώνια». Φαγητό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2019 Αναχώρηση για Αρχαία Ολυμπία. Περιήγηση στον Αρχαιολογικό χώρο και επίσκεψη στο Μουσείο.. Επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα. Φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση. Στάση στην Ιτέα. Άφιξη στη Σπερχειάδα.

Ζητείται προσφορά για το κόστος ανά μαθητή. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως :

• Ασφαλιστική ταξιδιωτική κάλυψη για κάθε εκδρομέα (ή πρόσθετη ασφάλιση)

• Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης

• Φ.Π.Α

• Υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ μέχρι την Πέμπτη 11/04/2019 και ώρα 12:30 στο Γραφείο του Διευθυντή ή, αν αποσταλούν ταχυδρομικώς, να έχουν σφραγίδα Ταχυδρομείου της ίδιας ημέρας. (Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 190919/Δ2/25-11-2014 Έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., «οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται στο Σχολείο με κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή και όχι με τηλεομοιοτυπία (FAX) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου»).

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από τη σχετική επιτροπή, που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 2/28-2-2019 Πράξη του Διευθυντή του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ, την Δευτέρα 15-04-2019 στις 12.30 και θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Σχολείου (http://gym-sperch.fth.sch.gr).

Σπερχειάδα 5 Απριλίου 2019

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

κλ. ΠΕ 02

Print Friendly, PDF & Email