2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Β ΤΑΞΗΣ ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για τη διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών Β΄ Τάξης του σχολείου μας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που θα πραγματοποιηθεί από 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών / μαθητριών: Δέκα έξι (16). Αριθμός συνοδών καθηγητών: Δύο (02).

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:
1. Μετακίνηση με λεωφορείο κατά προτίμηση 20, 25 θέσεων για οικονομικούς λόγους, (αναχώρηση 6:30 π.μ. από το χώρο του σχολείου την ΠΕΜΠΤΗ 7/04/2022, με ενδιάμεση στάση στη ΒΕΡΓΙΝΑ και επιστροφή το ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/2022 πριν τη 10η νυχτερινή). Το λεωφορείο πρέπει να διαθέτει όλα τα έγγραφα καταλληλότητας, επαγγελματική άδεια οδήγησης, έγγραφα οδηγού, κ.λ.π.
2. Δύο διανυκτερεύσεις στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 3*** (χαρακτηρισμένο επισήμως από τον Ε.Ο.Τ) με πρωινό. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στην πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κατά το δυνατόν κοντά στο ιστορικό κέντρο, ώστε να εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο κέντρο χωρίς τη χρήση μεταφορικού μέσου. Η προσφορά του τουριστικού γραφείου θα κάνει ρητή αναφορά στην κατηγορία του προτεινομένου καταλύματος.
3. Διαμονή σε τρίκλινα(04), και τετράκλινα (01 )δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους καθηγητές
4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-
Ημέρα 1η
Αναχώρηση από Αμφίκλεια στις 06:30 πμ
Στάση για ξεκούραση
Στάση και περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας
Άφιξη σε Θεσσαλονίκη 15:00 μμ
Τακτοποίηση και γεύμα στο ξενοδοχείο
Ελεύθερος χρόνος – Περιήγηση στην πόλη 17:00-20:00
Επιστροφή στο ξενοδοχείο

Ημέρα 2η
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Επίσκεψη στο Βυζαντινό μουσείο Θεσσαλονίκης
Γεύμα 13:30 μμ
Επιστροφή στο ξενοδοχείο – ξεκούραση
Απογευματινή περιήγηση 17:00 – 20:00 μμ
Επιστροφή στο ξενοδοχείο

Ημέρα 3η
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Μετάβαση με λεωφορείο στα κάστρα της πόλης 10:30
Γεύμα 13:00 ή 13:30
Αναχώρηση 16:00 μμ από Θεσσαλονίκη
Στάση για ξεκούραση
Στάση για ξεκούραση
Άφιξη σε Αμφίκλεια


6. Μεταφορές και επισκέψεις με το λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
7. Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης (υποχρεωτική) και Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη),αποδεικτικό ασφαλιστικής , φορολογικής ενημερότητας, ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ
8. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή/μαθήτρια. Αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.

Οι προσφορές να κατατεθούν στο Γραφείο της Διευθύντριας του ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Δ/νση: ΠΛΑΓΙΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, 350 02 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ – τηλέφωνο επικοινωνίας 2234022230) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 (ώρα: 12η μεσημβρινή) σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «τριήμερη Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη» ή σε ηλεκτρονική μορφή κλειδωμένες.


Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *