Πρόσκλησης κατάθεσης προσφοράς του ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ για μετακίνηση στο Καρπενήσι. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 02/05/2022, ημέρα Δευτέρα, μέχρι και 04/05/2022,ημέρα Τετάρτη.

Το 1ο  Ημερήσιο ΕΠΑΛ Μακρακώμης δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής διδακτικής επίσκεψης των μαθητών του σχολείου μας, σύμφωνα με την 20883/ΓΔ4/ Υ.Α., ΦΕΚ 456 τ.Β΄/13-02-2020, στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η   ΤΟΥ  Ε ΠΑ. Λ   Μ Α Κ Ρ Α Κ Ω Μ Η Σ

Σ Τ Ο   Κ Α Ρ Π Ε Ν Η Σ Ι     02  έως  04  Μ Α Ι  Ο Υ  2022

Ημέρα  1η (2/5/2022):  Συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου και αναχώρηση στις 08:00πμ το πρωί.

Άφιξη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ,  τακτοποίηση στο Κ.Π.Ε (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) Καρπενησίου. Περιήγηση στο περιβαλλοντικό  μονοπάτι ΚΛΑΥΣΙ-ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ. Επίσκεψη  στο πλατανόδασος του ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ. Επιστροφή στο  Καρπενήσι , γεύμα και ελεύθερος χρόνος, στη συνέχεια δείπνο και διανυκτέρευση στο ΚΠΕ.

Ημέρα 2η (3/5/2022):   Αναχώρηση από το Κ.Π.Ε. στις 10:00 π.μ. και μετάβαση στο ΠΑΛΑΙΟ ΜΙΚΡΟ  ΧΩΡΙΟ. Γνωριμία με το οικοσύστημα της περιοχής, με τη συμμετοχή του Κ.Π.Ε. Καρπενησίου. Επιστροφή με προαιρετική στάση στο ΣΑΛΟΥΝ, γεύμα και απογευματινή επίσκεψη  στο ΜΕΓΑΛΟ  ΧΩΡΙΟ. Επιστροφή για δείπνο και διανυκτέρευση στο ΚΑΡΠΕΝΉΣΙ.

Ημέρα 3η (4/5/2022):   Αναχώρηση από το Κ.Π.Ε. στις 10:00 π.μ. και μετάβαση  στο  ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΥΝΟΥ στο  Καρπενήσι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ΚΙΠΕ(Κέντρο Ιστορίας και  Πολιτισμού).

Στη συνέχεια απολογισμός του προγράμματος στο Κ.Π.Ε. Το απόγευμα αναχώρηση από το Καρπενήσι και επιστροφή στη Μακρακώμη γύρω στις 19.00-20.00.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει μόνο μετακίνηση(οδικώς) από Μακρακώμη – Καρπενήσι – Μακρακώμη.

Ζητείται προσφορά :

  • για το συνολικό κόστος της εκδρομής,  και
  • για το κόστος ανά μαθητή
  • αριθμός μαθητών :12
  • αριθμός συνοδών :2

Στην προσφορά πρέπει να γίνεται ρητή αναφορά στην ασφάλιση που παρέχεται.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Μακρακώμης ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπωςκαι όχι με τηλεομοιοτυπία (fax) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail), το αργότερο μέχρι 28-03-2022 και ώρα 12:00.

Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από  επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του Σχολείου, δύο συνοδούς καθηγητές, και εκπρόσωπο των μαθητών.

Ο Διευθυντής

 

                                              Καλιώρας Χρήστος ΠΕ83

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *