ΓΕΛ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΑ’ ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ   ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ  Δ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                      Σπερχειάδα, 25-01-2023

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

 

Ταχ. Δ/νση : Σπ. Δημητράκου 35

Σπερχειάδα 35003

ΤΗΛ : 2236350545

Πληρ.: Γεωργαντάς Γ.

mail: lyksperc@sch.gr

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Το  Γενικό Λύκειο Σπερχειάδας  θα πραγματοποιήσει  τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή  των μαθητών της Γ΄ τάξης.  Για το σκοπό αυτό ζητούνται από τα ενδιαφερόμενα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία έγγραφες-κλειστές προσφορές, οι οποίες θα πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Θεσσαλονίκη

Η εκδρομή θα γίνει από  ΠΕΜΠΤΗ  09-02-2023  έως  ΚΥΡΙΑΚΗ   12-02-2023

Συμμετέχοντες: μαθητές (20) και συνοδοί καθηγητές (2).

Οι διανυκτερεύσεις (3) μέσα στην Θεσσαλονίκη σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 3* στο κέντρο της πόλης, σε τρίκλινα  για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές.

Η μεταφορά των μαθητών να γίνει με λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής που επισυνάπτεται και να είναι δυνατό η σειρά των επισκέψεων να τροποποιηθεί ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης διοργανωτή και προσωπικού ατυχήματος ασθένειας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο να διαθέτει όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις  και ειδικό σήμα    λειτουργίας σε ισχύ.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται το συνολικό κόστος της εκδρομής, καθώς και το κόστος ανά μαθητή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση του σχολείου (ΓΕ. Λ. Σπερχειάδας)  έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και email ( με κλειδωμένο κωδικό)μέχρι την Πέμπτη 2-2-2023 και ώρα 12:00 μ.μ. οπότε και θα ανοιχθούν στο γραφείο του  Διευθυντή  τουΓΕ. Λ. Σπερχειάδας παρουσία επιτροπής που θα οριστεί.

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την 20883/ΓΔ4/ Υ.Α., ΦΕΚ 456 τ.Β΄/13-02-2020, . ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ  στον φάκελο της προσφοράς  να  περιέχεται  και το ειδικό σήμα καταλληλότητας – λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 9-2-23: Αναχώρηση από το ΓΕ. Λ. Σπερχειάδας στις 8.00 π.μ. με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα και τακτοποίηση στα δωμάτια.Το βράδυ περιήγηση και μία πρώτη γνωριμία με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-02-23 : Μετά το πρωινό αναχώρηση γύρω στις 9:00 π.μ. για το οχυρό του Ρούπελ. Ξενάγηση. Αναχώρηση και επίσκεψη στη λίμνη Κερκίνη. Αναχώρηση και επίσκεψη στην πόλη Σερρών για μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.Βραδινή έξοδος στην πόλη και διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ  11-02-23 : Μετά το πρωινό αναχώρηση γύρω στις 9:30 π.μ. και επίσκεψη στο στα Κάστρα, Γεντί Κουλέ και Λευκό Πύργο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για ψώνια. Μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση . Βραδινή έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-23 : Μετά το πρωινό αναχώρηση γύρω στις 10:00 π.μ. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου και στις κατακόμβες. Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη για την Λάρισα. Μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα και επιστροφή στη Σπερχειάδα.

Το πρόγραμμα και η σειρά των επισκέψεων δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα των καιρικών συνθηκών.

Ο  Διευθυντής

Γεωργαντάς Γιώργος

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *