ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ.

Το Γυμνάσιο Ραχών προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στο Βόλο, με τα εξής χαρακτηριστικά:
Προορισμός: Βόλος
Ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής: 16 Μαϊου 2023.
Αναχώρηση: 08:00 π.μ
Επιστροφή: 16:00 μ.μ.

Μεταφορικό μέσον: ένα (1) λεωφορείο με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας και με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.).
Οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα πρέπει:
1) Να εξασφαλίζουν ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
2) Να αναγράφουν το συνολικό κόστος της μετακίνησης (με ΦΠΑ) .
3) Να κατατίθεται και υπεύθυνη δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
4) Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδρομή έχουν ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας , έχουν περάσει επιτυχώς από τους ελέγχους του ΚΤΕΟ στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, διαθέτουν δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας και ότι θα είναι καθαρά την ημέρα της εκδρομής
Αριθμ. μαθητών: 42
Αριθμ. συνοδών εκπ/κων: 04
Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν στο γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου Ραχών (Ταχ. Δ/νση: Γυμνάσιο Ραχών, Ράχες Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35300) με email στο mail@gym-rachon.fth.sch.g το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 09-5-2023 (ώρα 10:00΄).

Ο Διευθυντής
Πιλιτζίδης Σπυρίδων

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *