Επαναπροκήρυξη για την πολυήμερη εκδρομή του ΓΕΛ Αμφίκλειας στην Κρήτη

Επτά ημέρες (4 διανυκτερεύσεις) από Τρίτη 12/12/2023 (αναχώρηση) έως Δευτέρα 18/12/2023 (επιστροφή)

Προβλεπόμενος αριθμός μαθητών – μαθητριών: Δέκα-εννέα (19)

Αγόρια: 14 Κορίτσια: 5

Αριθμός συνοδών καθηγητών: Δυο (2)

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνες από Πειραιά προς Λιμάνι Ηρακλείου και από Λιμάνι Χανίων προς Πειραιά. Βραδινή αναχώρηση από το Λιμάνι του Πειραιά και πρωινή άφιξη στο Λιμάνι του Ηρακλείου, Βραδινή αναχώρηση από το Λιμάνι των Χανίων και πρωινή άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβεβαίωση από την ακτοπλοϊκή εταιρεία ότι υπάρχουν οι καμπίνες.
  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείo 4*ή 5* (2 διανυκτερεύσεις στην πόλη του Ηρακλείου και 2 στην πόλη των Χανίων) σε δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Στην προσφορά πρέπει να γίνεται ρητή αναφορά στην ονομασία και στην κατηγορία του ξενοδοχείου.
  • Λεωφορείο με κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να επιτρέπεται η κυκλοφορία του σε όλο τα νησί της Κρήτης, στην αποκλειστική διάθεση καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  • Έμπειρο συνοδό – αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Πρόσθετη Ασφαλιστική κάλυψη για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικών ατυχημάτων ταξιδιού με επέκταση καλύψεων COVID-19).
  • Μεταφορά από τον χώρο του σχολείου στο Λιμάνι του Πειραιά & αντιστρόφως.

Αναφέρουμε ενδεικτικά προτεινόμενες δραστηριότητες για το πρόγραμμα της εκδρομής για Κρήτη:

Τάφοι Βενιζέλων,

Οικία Βενιζέλου,

Ανάκτορο της Κνωσού,

Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων,

Μουσείο σύγχρονης τέχνης,

CRETAquarium – Θαλασσόκοσμος.

Η σειρά των επισκέψεων και οι ακριβείς ημέρες και ώρες θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με το Τουριστικό Γραφείο της επιλογής μας.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται το συνολικό κόστος της εκπαιδευτικής εκδρομής (με ΦΠΑ), αλλά και το κόστος, ανά μαθητή. Αποδείξεις θα κοπούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι προσφορές να κατατεθούν στο ΓΕΛ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ Τ.Κ. 350 02 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, mail@lyk-amfikl.fth.sch.gr ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 1/11/2023 στις 12:00 μ.μ. σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα επισυνάπτεται απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση του υπεύθυνου του ταξιδιωτικού γραφείου, στην οποία θα δηλώνεται ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και φωτοαντίγραφο του συμβολαίου «ασφάλειας αστικής και επαγγελματικής ευθύνης» που είναι σε ισχύ. Στις προσφορές θα περιγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι σύμφωνες με την Υ.Α. Αρ.20883/ΓΔ4 της 13/02/2020 και τη σχετική νομοθεσία.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *