Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος οικονομικών προσφορών για εκπαιδευτική επίσκεψη (3 ημέρες) στην Πάτρα- ΓΕΛ Δομοκού

Το ΓΕΛ Δομοκού προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ταξιδιωτικά γραφεία, για την διοργάνωση τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης (2 διανυκτερεύσεις) των μαθητών / μαθητριών της Α΄ και Β ΄Τάξης στην Πάτρα, 24-26/04/2024.

Στοιχεία εκδρομής:

1. Πρόγραμμα:
24-04-24 Αναχώρηση από τον Δομοκό στις 8:30, ενδιάμεση στάση, άφιξη στην Ναύπακτο, άφιξη στην Πάτρα (τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, γεύμα, περιήγηση στον Ναό του Αγίου Ανδρέα). Δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
25-04-24 Αναχώρηση το πρωί για Διακοφτό- μετάβαση στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό, επίσκεψη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος -επιστροφή με τον οδοντωτό στο Διακοφτό -Πάτρα. Ξεκούραση, περιήγηση στην πόλη. Δείπνο, οργανωμένη βραδινή έξοδος, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
26-04-24 Αναχώρηση το πρωί από το ξενοδοχείο – λίμνη Τσιβλού – Ζαρούχλα – Γαλαξίδι – Δομοκός

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί και οι ακριβείς ώρες θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με το Τουριστικό Γραφείο που θα επιλεγεί.

2. Ημερομηνία αναχώρησης: 24-04-2024

3. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 40

4. Τάξη: Α΄ και Β΄ Λυκείου

5. Αριθμός συνοδών εκπαιδευτικών: 3

Απαιτήσεις προσφοράς:

1. Μετακίνηση
Μετακίνηση σύμφωνα με το προαναφερόμενο πρόγραμμα.

2. Λοιπές υπηρεσίες:
Το λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί για όλες τις μετακινήσεις- περιηγήσεις της εκδρομής.
Να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα με ευθύνη του πρακτορείου, να γίνει αντικατάσταση λεωφορείου ή οδηγού για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκδρομής.

3. Κατάθεση δικαιολογητικών – Οικονομικής προσφοράς

Προκειμένου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία να επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώσει την παραπάνω εκδρομή των μαθητών του σχολείου μας , παρακαλούμε να μας καταθέσετε αυτοπροσώπως ή να μας αποστείλετε με εταιρεία ταχυμεταφοράς για λογαριασμό του προσφέροντος έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00μμ σφραγισμένο φάκελο με την προσφορά σας στη Δ/νση: Γενικό Λύκειο Δομοκού, ΤΚ:35010, Δομοκός. Η επιλογή του πρακτορείου θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή που συστήνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ενώ οι προσφορές θα ανοιχθούν και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν. (σύμφωνα με την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/ Τεύχος Β/13-02-2020) Υπουργική απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ. «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας». Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ. 1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012(2991) κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται η άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η Βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».

Η προσφορά θα πρέπει να αναγράφει :

 Η κατηγορία του καταλύματος: Ξενοδοχείο 3-4*στην Πάτρα (κατά προτίμηση στο κέντρο της πόλης) διαμονή σε τρίκλινα 3 (τρία) ή δίκλινα 2 (δύο),για τους μαθητές και 3 (τρία) μονόκλινα δωμάτια για τους συνοδούς – καθηγητές.
 Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
 Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
 Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
 Προσφορά συνολικού κόστους της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.

Όλα τα ανωτέρω πρέπει να τηρηθούν υποχρεωτικά και να βεβαιώνονται με υπεύθυνη δήλωση ή δικαιολογητικό, εκεί που απαιτείται.

Όποια προσφορά δεν φτάσει στην παραπάνω μέρα και ώρα δεν θα ληφθεί υπόψη.
Η επιτροπή αξιολόγησης, πέραν της τιμής, συνεκτιμά την αρτιότητα του αναλυτικού προγράμματος , το εύρος των προσφερόμενων παροχών και δεν υποχρεούται να επιλέξει το μειοδότη . Δεν γίνονται δεκτές προσφορές μέσω email.

Δομοκός, 14-03-2024
Η Διευθύντρια

Κιαμούρη Αριστέα
Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *