Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση 7ήμερης εκδρομής της Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στη Ρώμη

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας με Λυκειακές Τάξεις δέχεται οικονομικές προσφορές από Ταξιδιωτικά Γραφεία για την πραγματοποίηση 7ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από τις 04.12.2023 έως τις 10.12.2023 (Δευτέρα- Κυριακή).

-Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/ριών: είκοσι εννέα (29). Συνοδοί καθηγητές/ήτριες: τρεις (03).

-Μεταφορικά μέσα: τουριστικό λεωφορείο, πλοίο. Η προσφορά να περιλαμβάνει μετακίνηση με πλοίο με κόστος σε καμπίνες ή σε καθίσματα αεροπορικού τύπου.

-Διαμονή στο κέντρο της Ρώμης ή όσον εγγύτερον τούτου σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και άνω (με πρωινό). Θα προτιμηθεί ξενοδοχείο που θα διαθέτει όλα τα δωμάτια για τους/τις συνοδούς καθηγητές/ήτριες και για τους/τις μαθητές/ήτριες στον ίδιο όροφο.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Δευτέρα, 04.12.2023: Ώρα 16.00΄: Συγκέντρωση μαθητών/ριών και συνοδών καθηγητών/ριών έμπροσθεν της Πανελλήνιας Έκθεση Λαμίας.   16:30΄. Αναχώρηση με λεωφορείο από τον χώρο για την Ηγουμενίτσα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τρίτη, 05.12.2023: Αναχώρηση από την Ηγουμενίτσα για το Μπάρι της Ιταλίας το βράδυ με πλοίο και προβλεπόμενη άφιξη στις 9:00΄ περίπου ώρα Ιταλίας. 10:00΄ αναχώρηση από το Μπάρι με λεωφορείο για τη Ρώμη με ενδιάμεση στάση στην Πομπηία για ξενάγηση. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Ρώμη και το ξενοδοχείο. Δείπνο, 1η διανυκτέρευση.

Τετάρτη, 06.12.2023: Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό το Ναό του Αγ. Πέτρου και τα Μουσεία του Βατικανού και τη Ρωμαϊκή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ. Δείπνο, 2η διανυκτέρευση.

Πέμπτη, 07.12.2023: Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πιάτσα Βενέτσια, στο Καπιτώλιο, στο Κολοσσαίο, στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ, δείπνο, 3η  διανυκτέρευση.

Παρασκευή, 08.12.2023: Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο και επίσκεψη στη Βία Βένετο και την πιάτσα Ντε Σπάνια. Περιήγηση στην πόλη. Το βράδυ μετά το δείπνο, περιήγηση στη νυχτερινή Ρώμη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, 4η διανυκτέρευση.

Σάββατο, 09.12.2023: Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 09:30΄ από το ξενοδοχείο για την Ανκόνα ή το Μπάρι. Το απόγευμα αναχώρηση με πλοίο για την Ηγουμενίτσα.

Κυριακή, 10.12.2023: Άφιξη στην Ηγουμενίτσα περίπου στις 05:30΄. Στις 06:30΄ περίπου αναχώρηση με λεωφορείο για τη Λαμία, με ενδιάμεσες στάσεις. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στη Λαμία (πλατεία Πάρκου) στις 12:00΄.

 

Η προσφορά θα πρέπει να εμπεριέχει και να εξασφαλίζει τα κάτωθι:

Μεταφορά με σύγχρονο, ασφαλές και πολυτελές λεωφορείο.

-Υποχρεωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή Ταξιδίων/ Ταξιδιωτικού – Τουριστικού Γραφείου -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή/ήτριας και συνοδού καθηγητή/ήτριας.

-Την πρόβλεψη της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική επίσκεψη στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές κ.λ.π.)

-Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι το λεωφορείο έχει περάσει επιτυχώς από έλεγχο ΚΤΕΟ στην προκαθορισμένη ημερομηνία, διαθέτει δελτίο καταλληλότητας και ζώνες ασφαλείας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής το λεωφορείο να είναι στη διάθεσή μας για να μεταφέρει τους/τις μαθητές/ήτριες και τους/τις συνοδούς από το ξενοδοχείο στους χώρους επισκέψεων.

-Για τις υπηρεσίες αυτές να αναγράφεται στην προσφορά το συνολικό κόστος (με Φ.Π.Α.) της εκδρομής και το κόστος ανά μαθητή/ήτρια.

Επισημάνσεις:

  1. Με την προσφορά να κατατεθεί από το Ταξιδιωτικό Γραφείο και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.
  2. Θα προκριθούν προσφορές που θα περιλαμβάνουν ξεναγό κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας με Λυκειακές Τάξεις (Δ/νση: Λεωφόρος Καλυβίων 154, Τ.Κ. 35132, Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Παρασκευή 17/11/2023 και ώρα 11:00΄ στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου. (Ώρες λειτουργίας σχολείου: 08:00΄ – 14:40΄).

Ο Διευθυντής

Οδυσσέας Γκοτζαμάνης

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *