Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας με προορισμό τη Ρώμη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας με προορισμό τη Ρώμη

Γενικό Λύκειο Μαλεσίνας

Μαλεσίνα,  Τ.Κ. 35001,

ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τηλ. 2233052529

mail@lyk-males.fth.sch.gr

Το Γενικό Λύκειο Μαλεσίνας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας με προορισμό τη Ρώμη.

  • Προορισμός: Ρώμη
  • Διάρκεια: Πέντε (05) ημέρες, τέσσερις (04) διανυκτερεύσεις
  • Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο – Αεροπλάνο
  • Ημερομηνία αναχώρησης: Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024
  • Ημερομηνία επιστροφής: Παρασκευή16 Φεβρουαρίου 2024
  • Αριθμός μαθητών: Δεκατέσσερις (20), Συνοδοί: Δύο (02) εκπαιδευτικοί.

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Εκδρομής

1η ημέρα 12-2-2024: Παραλαβή μαθητών από τον χώρο του σχολείου και αναχώρηση με λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.) για το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Αναχώρηση με πρωινή – απευθείας πτήση (όχι lowcost εταιρίας) και άφιξη στην Ρώμη. Μεταφορά μαθητών στο ξενοδοχείο με minibus .

2η ημέρα 13-02-2024: Περιήγηση στη Βασιλική Του Αγίου Πέτρου

3η ημέρα 14-02-2024: Περιήγηση στο Κολοσσαίο

4η ημέρα 15-02-2024: Περιήγηση στη Φοντάνα ντι Τρέβι

5η ημέρα 16-2-2024: Μεταφορά των μαθητών από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο Femuccino της Ρώμης με minibus . Αναχώρηση με απογευματινή – απευθείας πτήση (όχι lowcost εταιρίας) και άφιξη στην Αθήνα. Παραλαβή των μαθητών από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Μεταφορά με λεωφορείο μαθητών στον χώρο του σχολείου.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ (όχι με lowcost εταιρίες).

Κόστος για: 1)χειραποσκευή και σακίδιο πλάτης ανά επιβάτη

2) χειραποσκευή, παραδοτέα αποσκευή και σακίδιο πλάτης ανά επιβάτη

  • Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
  • Φ.Π.Α.
  • Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Προσφορά συνολικού κόστουςτης εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
  • Ζητείται μεταφορά των μαθητών με λεωφορείο(με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.) από και προς την Αθήνα (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) και για τη διαδρομή αεροδρόμιο Femuccino της Ρώμης- Ξενοδοχείο και αντίστροφα τις ημέρες άφιξης και αναχώρισης και όχι για περιηγήσεις στη Ρώμη .
  • Ξενοδοχείο τριών ή τεσσάρωναστέρων στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Ρώμης με γνωστοποίηση στο σχολείο της ονομασίας του, της κατηγορίας του και του ιστοτόπου του. Θα πρέπει να αναφέρεται ο τύπος, η ακριβής θέση και απόσταση από το κέντρο της πόλης, η κατηγορία, το επίπεδο ανέσεων, ο χαρακτηρισμός και η τουριστική κατάταξη σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους υποδοχής. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να πληροί όλες τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας συμπεριλαμβανομένων και των υγειονομικών διατάξεων, θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για ολόκληρο το συμφωνημένο χρονικό διάστημα, να διαθέτει θέρμανση, τουαλέτα για κάθε δωμάτιο, ζεστό νερό και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του να βρίσκονται σε λειτουργία και στη διάθεση των συμμετεχόντων στην εκδρομή, να είναι καθαρό και με εξυπηρετικούς υπαλλήλους.  Ενδιαφερόμαστε για δίκλινα, τρίκλινα ή και τετράκλινα δωμάτια (χωρίς ράντζα) για τέσσερις διανυκτερεύσεις, καθώς και παροχή πρωινού (ξεχωριστή τιμή για την περίπτωση ημιδιατροφής). Πρέπει να μας γνωστοποιηθεί το όνομα του ξενοδοχείου με την προσφορά.
  • Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (αλλαγή στις ώρες/μέρες πτήσεων, κ.λ.π.) αλλά πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες, δε θα υπάρξει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στην τιμή ανά συμμετέχοντα/ουσα μαθητή/τρια και συνοδό εκπαιδευτικό.
  • Σε περίπτωση που η μετακίνηση δεν πραγματοποιηθεί λόγω ανωτέρας βίας, δε θα υπάρξει καμιά επιβάρυνση του σχολείου ή των μαθητών/τριων και εφόσον το γραφείο έχει εισπράξει χρήματα αναλαμβάνει την υποχρέωση επιστροφής τους. Αναλόγως, σε περίπτωση ασθένειας ή ανωτέρας βίας που αφορά μαθητή/τρια ή συνοδό εκπαιδευτικό, αυτός/η και το σχολείο θα απαλλάσσεται από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση αφορά στη μετακίνηση.
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της οργανωμένης μετακίνησης και η επιβάρυνση ανά μαθητή/τρια χωριστά.

Η αξιολόγηση των προσφορών και η επιλογή πρακτορείου θα γίνει από Επιτροπή αξιολόγησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να κατατίθενται σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή  προς το Γενικό Λύκειο Μαλεσίνας, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως στο Γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας, Ταχυδρομική διεύθυνση: Μαλεσίνα Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35001, ηλεκτρονική διεύθυνση :mail@lyk-males.fth.sch.gr),  μέχρι και την Τετάρτη 22–11-2023 (ώρα 12:00), (σύμφωνα με την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/ Τεύχος Β/13-02-2020) Υπουργική απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 Δεχόμαστε εναλλακτικά και προτάσεις για άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Βιέννη, Βουδαπέστη, Πράγα

Η  Διευθύντρια

ΛΙΝΤΖΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *