5ήμερη εκδρομή της Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Βουκουρέστι (Ρουμανία)

 

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας με Λυκειακές Τάξεις δέχεται οικονομικές προσφορές από Ταξιδιωτικά Γραφεία για την πραγματοποίηση 5ήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης μαθητών/τριών της Β΄ Λυκείου στο Βουκουρέστι.

Συγκεκριμένα:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 03 Μαρτίου 2024 (Τετάρτη – Κυριακή).

-Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/ριών: είκοσι τέσσερις (24). Συνοδοί καθηγητές/ήτριες: τρεις (03).

-Μεταφορικό μέσο: τουριστικό λεωφορείο.

-Διαμονή 28 Φεβρουαρίου (Τετάρτη) στη Σόφια και 03 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και άνω (με πρωινό). Θα προτιμηθούν ξενοδοχεία που θα διαθέτουν όλα τα δωμάτια για τους/τις συνοδούς καθηγητές/ήτριες και για τους/τις μαθητές/ήτριες στον ίδιο όροφο.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Τετάρτη, 28.02.2024: Ώρα 06.00΄: συγκέντρωση μαθητών/ριών και συνοδών καθηγητών/ριών έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο», διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου από την Τροχαία Λαμίας. 06:30΄: αναχώρηση με λεωφορείο για τη Σόφια με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περιήγηση στην πόλη το απόγευμα, δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, 1η διανυκτέρευση.

Πέμπτη, 29.02.2024: Αναχώρηση από τη Σόφια για το Βουκουρέστι στις 09:00΄. Άφιξη στις 12.30΄, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περιήγηση στην πόλη το απόγευμα, δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, 2η διανυκτέρευση.

Παρασκευή, 01.03.2024: Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 08.30΄ για Brasov. Επίσκεψη στα κάστρα Pelles και Dracula. Γεύμα, επιστροφή στο Βουκουρέστι, δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, 3η διανυκτέρευση.

Σάββατο, 02.03.2024: Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 09:30΄ από το ξενοδοχείο, περιήγηση στα αξιοθέατα του Βουκουρεστίου. Ενδιάμεσα γεύμα, το απόγευμα επίσκεψη στα Therme Βουκουρεστίου, δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, 4η διανυκτέρευση.

Κυριακή, 03.03.2024: Αναχώρηση από το Βουκουρέστι στις 10.00΄ με ενδιάμεσες στάσεις για τη Λαμία. Άφιξη στις 21.30΄περίπου.

Η προσφορά θα πρέπει να εμπεριέχει και να εξασφαλίζει τα κάτωθι:

Μεταφορά με σύγχρονο, ασφαλές και πολυτελές λεωφορείο.

-Υποχρεωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή Ταξιδίων/ Ταξιδιωτικού – Τουριστικού Γραφείου -σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία- και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή/ήτριας και συνοδού καθηγητή/ήτριας.

-Την πρόβλεψη της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική επίσκεψη στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές κ.λ.π.).

-Αποδεικτικά στοιχεία ή υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι το λεωφορείο έχει περάσει επιτυχώς από έλεγχο ΚΤΕΟ στην προκαθορισμένη ημερομηνία, διαθέτει δελτίο καταλληλότητας και ζώνες ασφαλείας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής το λεωφορείο να είναι στη διάθεσή μας για να μεταφέρει τους/τις μαθητές/ήτριες και τους/τις συνοδούς από το ξενοδοχείο στους χώρους επισκέψεων.

-Για τις υπηρεσίες αυτές να αναγράφεται στην προσφορά το συνολικό κόστος (με Φ.Π.Α.) της εκδρομής  και το κόστος ανά μαθητή/ήτρια.

Επισημάνσεις:

  1. Με την προσφορά να κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.
  2. Θα προκριθούν προσφορές που θα περιλαμβάνουν ξεναγό κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

 

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Μουσικό Γυμνάσιο Λαμίας με Λυκειακές Τάξεις (Δ/νση: Λεωφόρος Καλυβίων 154, Τ.Κ. 35132, Λαμία) ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως μέχρι την Τετάρτη, 31/01/2024 και ώρα 12:00΄ στο Γραφείο του Διευθυντή του Σχολείου. (Ώρες λειτουργίας σχολείου: 08:00΄ – 14:40΄).

 

Ο Διευθυντής

 

Οδυσσέας Γκοτζαμάνης

φιλόλογος

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *