Προκήρυξη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ΤΡΙΗΜΕΡΗ εκπαιδευτική εκδρομή του 7ου Γυμνασίου Λαμίας στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

To 7o Γυμνάσιο Λαμίας δέχεται προσφορές για να πραγματοποιήσει τριήμερη Εκπαιδευτική επίσκεψη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί
Τετάρτη 27-03-2024 αναχώρηση από τη Λαμία με προορισμό τη Βεργίνα και κατόπιν τη Θεσσαλονίκη με περιήγηση στην πόλη και με ενδιάμεσες στάσεις.

Πέμπτη 28-3-2024, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για τα Οχυρά του Ρούπελ, επίσκεψη στη λίμνη της Κερκίνης και τις Σέρρες και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 29-3-2024, περιήγηση στη Θεσσαλονίκη και επισκέψεις σε αξιοσημείωτα μέρη της, αναχώρηση για τη Λάρισα και τέλος επιστροφή στη Λαμία. Ακόμη θα χρειαστεί να γίνουν και κάποιες μετακινήσεις τις βραδινές ώρες ανάλογα με τον τόπο διαμονής.

Θα συμμετάσχουν 53 μαθητές και 4 καθηγητές.
Η διαμονή θα πρέπει να είναι σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης τουλάχιστον 3* σε τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς.

Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται:

1)Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2)Πρόσθετη ατομική ασφάλιση για κάθε εκδρομέα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής (κάλυψη ατυχήματος, ασθένειας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη).
3)Φ.Π.Α.
4)Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
5) Προσφορά συνολικού κόστους της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή.
6) Στην αξιολόγηση των προσφορών θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε προσφοράς και η θέση του ξενοδοχείου

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή, στο 7ο Γυμνάσιο Λαμίας, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 14-02-2024 και ώρα 11:00.
Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993.

 

Ο Διευθυντής

 

Γεωργαντάς Γ.

Μαθηματικός Msc

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *