Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών των Α΄και Β΄τάξεων του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης με προορισμό τα Ιωάννινα.

Το Γενικό Λύκειο Μακρακώμης δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών των Α΄και Β΄τάξεων του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης με προορισμό τα Ιωάννινα.

Προορισμός: Ιωάννινα

Διάρκεια: Τρεις (03) ημέρες, δύο (02) διανυκτερεύσεις

Μεταφορικό μέσο: Λεωφορείο

Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Διανυκτερεύσεις: Δύο (02)

Αριθμός μαθητών: 35 (19 κορίτσια και 16 αγόρια), Συνοδοί: τρεις (03) εκπαιδευτικοί.

Πρόγραμμα Μετακινήσεων

1η ημέρα 11-04-2024: 

08:00 Παραλαβή μαθητών από τον χώρο του σχολείου και αναχώρηση με λεωφορείο για Ιωάννινα.

13:00 Άφιξη στα Ιωάννινα και ξενάγηση στο  Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων

14:30 Άφιξη στο ξενοδοχείο-Γεύμα

18:00 Περιήγηση στην πόλη

20:00 Δείπνο

2η ημέρα 12-04-2024:

10:00 Αναχώρηση από ξενοδοχείο

11:00 Άφιξη στο Νησάκι, επίσκεψη στο Μουσείο Αλή Πασά

12:45 Επιστροφή στην πόλη, Επίσκεψη στο Μουσείο Αργυροτεχνίας και στο Κάστρο των Ιωαννίνων

14:00 Γεύμα

15:00 Επιστροφή στο ξενοδοχείο

18:00 Περιήγηση στην πόλη

20:00 Δείπνο

3η ημέρα 13-04-2024: 

930 Αναχώρηση από ξενοδοχείο

10:30 Επίσκεψη στο  Σπήλαιο Περάματος

12:00 Αναχώρηση για Μέτσοβο

13:00 Άφιξη στο Μέτσοβο- Γεύμα

15:00 Αναχώρηση για Μακρακώμη

20:00 Άφιξη στη Μακρακώμη

Η προσφορά θα περιλαμβάνει:

  •    Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία .
  •  Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
  • Φ.Π.Α.
  • Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  • Μεταφορές και περιηγήσεις των μαθητών με μεγάλο  λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές-ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ.) σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Κατηγορία Καταλυμάτων: Ξενοδοχείο στα Ιωάννινα (κέντρο) τουλάχιστον 4****,   με γνωστοποίηση στο σχολείο της ονομασίας τους και του ιστοτόπου τους. Θα πρέπει να αναφέρεται ο τύπος, η ακριβής θέση και απόσταση από το κέντρο της πόλης, η κατηγορία, το επίπεδο ανέσεων, ο χαρακτηρισμός και η τουριστική κατάταξη σύμφωνα με τη νομοθεσία. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να πληρoί όλες τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας συμπεριλαμβανομένων και των υγειονομικών διατάξεων. Ενδιαφερόμαστε για δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια  για  δύο διανυκτερεύσεις, καθώς και πρωινό. Για τους συνοδούς τρία (3) μονόκλινα δωμάτια. Στην τελική τιμή της προσφοράς να περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων  για όλους του συμμετέχοντες της εκδρομής.
  • Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η μετακίνηση στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας  αλλά πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες, δε θα υπάρξει πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση στην τιμή ανά συμμετέχοντα/ουσα μαθητή/τρια και συνοδό εκπαιδευτικό.
  • Σε περίπτωση που η μετακίνηση δεν πραγματοποιηθεί λόγω ανωτέρας βίας, δε θα υπάρξει καμιά επιβάρυνση του σχολείου ή των μαθητών/τριων και εφόσον το γραφείο έχει εισπράξει χρήματα αναλαμβάνει την υποχρέωση επιστροφής τους. Αναλόγως, σε περίπτωση ασθένειας ή ανωτέρας βίας που αφορά μαθητή/τρια ή συνοδό εκπαιδευτικό, αυτός/η και το σχολείο θα απαλλάσσεται από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση αφορά στη μετακίνηση.
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της οργανωμένης μετακίνησης και η επιβάρυνση ανά μαθητή/τρια χωριστά.  Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.
  • Η αξιολόγηση των προσφορών και η επιλογή πρακτορείου θα γίνει από Επιτροπή αξιολόγησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να κατατίθενται σε κλειστό φάκελο με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή  προς το Γενικό Λύκειο Μακρακώμης, ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως στο Γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Μακρακώμης, Ταχυδρομική διεύθυνση: Ε. Καλαντζή 25, Μακρακώμη Φθιώτιδας, Τ.Κ. 35011, ηλεκτρονική διεύθυνση : mail@lyk-makrak.fth.sch.gr),  μέχρι και την Τρίτη 12-03-2024 (ώρα 14:00), (σύμφωνα με την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/ Τεύχος Β/13-02-2020) Υπουργική απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 

Η  Διευθύντρια

ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *