ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΓΕΛ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ : 35001

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΛΙΝΤΖΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22330-52529

E-mail: mail@lyk-males.fth.sch.gr

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ»

Το ΓΕΛ Μαλεσίνας δέχεται οικονομικές προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών στα πλαίσια Πολιτιστικού προγράμματος που εκπονεί η Α Λυκείου του σχολείου μας στην Κέρκυρα.

Τάξη Α

Προορισμός Κέρκυρα

Διάρκεια: 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις)

Ημερομηνία αναχώρησης:  Κυριακή 21-04-2024 και ώρα 07:30

Ημερομηνία επιστροφής:  Τετάρτη 24-04-2024 και ώρα 20:00

Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 46

Αριθμός συνοδών καθηγητών: 3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα 21-04-2024 : Μαλεσίνα – Αναχώρηση  για  Ηγουμενίτσα, για  να  επιβιβαστούμε  στο  καράβι  της  γραμμής  για  Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 22-04-2024 : Επίσκεψη στα ανάκτορα του Αχιλλείου και επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, στα παλαιά ανάκτορα του Mon Repo και στο Ποντικονήσι. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 23-04-2024: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Παλαιοκαστρίτσα.

4η ημέρα 24-04-2024: Αναχώρηση για Ηγουμενίτσα. Στάση  για φαγητό Βόλτα στην πόλη των Ιωαννίνων. Αναχώρηση για τη Μαλεσίνα.

Μεταφορικό μέσον: Ένα (1) λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλόλητας, ζώνες ασφαλείας κλπ) και πλήρωμα που πληροί τις προδιαγραφές ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Κατάλυμα: Ξενοδοχείο, τουλάχιστον 3 αστέρων, για 3 διανυκτερεύσεις σε (σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές).

Στη διαμονή να συμπεριλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό) τις ημέρες της διανυκτέρευσης.

Ζητείται προσφορά τόσο για το συνολικό κόστος της εκδρομής όσο και το κόστος ανά μαθητή.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ΓΕΛ Μαλεσίνας ταχυδρομικώς, ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 04-04-2024 και ώρα 12:00. Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση, ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, καθώς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου,  από τους συνοδούς καθηγητές, εκπρόσωπο των γονέων-κηδεμόνων και εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Μαλεσίνα, 26/032024

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΛΙΝΤΖΙΟΥ ΙΩΑΝ/ΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *