ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ -ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ & Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ   ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ/ΝΣΗ  Δ.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                           Λιβανάτες, 26-3-24

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

                                                                                                             

Ταχ. Δ/νση : ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Ταχ. Κωδ.  :  35007

FAX : 2330 89392

ΤΗΛ : 22330 32392

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

mail: mail@lyk-livan.fth.sch.gr

 

ΘΕΜΑ: «ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΒΟΛΟΣ»

Το  Γενικό Λύκειο Λιβανατών  θα πραγματοποιήσει  διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή  των μαθητών της Ά και Β΄ τάξης  του σχολικού έτους 2023-24 στα πλαίσια  προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων  .Για το σκοπό αυτό ζητούνται από τα ενδιαφερόμενα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία έγγραφες-κλειστές προσφορές, οι οποίες θα πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΜΕΤΕΩΡΑ ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟΣ

 

  1. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από ΠΕΜΠΤΗ 18 -04-2024  έως  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-04-2024 με λεωφορείο τουλάχιστον 50  θέσεων
  2. Συμμετέχοντες: μαθητές (37) και συνοδοί καθηγητές (4).
  3. Να γίνει μια διανυκτέρευση στην πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ σε ξενοδοχείο 4*(μέσα στην πόλη ) σε δίκλινα ή τρίκλινα   δωμάτια για τους μαθητές και σε μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές.
  4. Διατροφή μαθητών: Να περιλαμβάνεται οπωσδήποτε το πρωινό της Παρασκευής.
  5. Την κάλυψη του κόστους των (4) συνοδών καθηγητών .

 

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα είναι   σύμφωνα με την αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (ΦΕΚ 456/ Τεύχος Β/13-02-2020) Υπουργική απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ. «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας». Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 3α, αρ. 1 της υπ’ αριθμ. 15408/2012 κοινής Υπουργικής Απόφασης: «όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται η άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου ή το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του άρθρου 3 του Ν. 2160/1993, νοείται στο εξής η Βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου».  

 

        Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
§ Πρόσθετη ατομική ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για κάθε εκδρομέα.
§ Υπεύθυνη Δήλωση, ότι το ταξιδιωτικό γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
§ Προσφορά συνολικού κόστους της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή. Οι αποδείξεις θα κοπούν στα ονόματα των μαθητών και όχι στο σχολείο.    

  Όλα τα ανωτέρω πρέπει να τηρηθούν υποχρεωτικά και να βεβαιώνονται με υπεύθυνη δήλωση ή δικαιολογητικό, εκεί που απαιτείται.

 

     Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη διεύθυνση του σχολείου (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ,ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ-ΛΟΚΡΙΔΟΣ ,Τα.Κ 35007)  έγγραφες σφραγισμένες προσφορές μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  29-03-2024 και ώρα 11:00π.μ. οπότε και θα ανοιχθούν στο γραφείο της Διευθύντριας  του Γενικού Λυκείου Λιβανατών παρουσία επιτροπής που θα οριστεί με πρακτικό. Όποια προσφορά δεν φτάσει στην παραπάνω μέρα και ώρα δεν θα ληφθεί υπόψη.
Η επιτροπή αξιολόγησης, πέραν της τιμής, συνεκτιμά την αρτιότητα του αναλυτικού προγράμματος , το εύρος των προσφερόμενων παροχών και δεν υποχρεούται να επιλέξει το μειοδότη .

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1 ημέρα:   Αναχώρηση από Λιβανάτες στις 8:00 π.μ. με ενδιάμεση στάση στην  Εθνική οδό. Επίσκεψη στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων  και επίσκεψη στην Ιερά μονή Αγίου Στεφάνου και Μεγάλο Μετέωρο. Μεσημεριανό φαγητό στην Ελάτη Τρικάλων. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της  πόλης της Λάρισας περίπου στις 4:00μ.μ. και ξεκούραση. Βραδινή έξοδος για γνωριμία της πόλης.

 

2 ημέρα:  Πρωινό και αναχώρηση από την πόλη της Λάρισας για τον Βόλο περίπου στις 10:30π.μ. και επίσκεψη στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο στις 12:00. Μεσημεριανό φαγητό στην παραλία του Βόλου. Αναχώρηση περίπου 6:30 μ.μ. και επιστροφή στις Λιβανάτες με ενδιάμεση στάση στην εθνική οδό περίπου στις 9:30μ.μ.

Το Πρόγραμμα αυτό μπορεί να τροποποιηθεί από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς,  εάν το απαιτήσουν ειδικές απρόβλεπτες συνθήκες.

 

                                      

 

Η  Διευθύντρια

 

      ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *